Co są dzicie o kupnie biżuterii przez internet? Na mieście w każdym jubilerze jest to samo, znalazłam pewnien sklep ***s://***ankabizuteria.pl/ i zastanawiam się nad zakupem, widzę że sklep ma same dobre opinie, ale nikt z moich znajomych nie kupował tam biżuterii.. Sklep ma fajną, czytelną stronę, a produkty wyglądają bardzo dobrze, zostali nawet laureatami plebiscytu Orły E-handlu, robił tam ktoś zakupy? Proszę o opinie. A może znacie jakieś inne dobre sklepy z biżuterią?
|
|
Myślę, że nie powinnaś się obawiać zakup biżuterii przez internet. Ja ostatnio urządzałam dom i dosłownie wszystko kupiłam przez internet. Rozaczarowań nie było, a pozytywnych zaskoczeń bardzo dużo. Natomiast największe zaskoczenie to kanapa, która jest bardzo wygodna, a kupiłam ją tutaj: ***s://***mirjan24.pl/45-kanapy-i-sofy
|
|
Ja też często zamawiam przez internet, teraz w szczególności. Lockdown daje popalić. Znam sklep AnKa Biżuteria, kupowałam tam nie raz. Mają świetnej jakości biżuterię, oryginalne i szybką dostawę. :)
|
|
Kupiłam srebrny obrazek z AnKa Biżuteria jako pamiątka na I Komunię Świętą, zastanawiam się czy ktoś je kupuje? W mojej rodzinie to bardzo popularny prezent na takie religijne okazje.
|
|
Bardzo często kupuję przez internet, ponieważ brak mi czasu na tradycyjne zakupy. Wyszukuję ciekawą biżuterię, ubrania i dodatki do domu. Moim najnowszym zakupem, z którego jestem bardzo zadowolona są kolczyki Noc Kairu z AnKa Biżuteria. Kupiłam je z myślą o noszeniu do pracy, ale świetnie wyglądają również w towarzystwie eleganckiej sukienki na wieczór ;)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|