Ja mam 31 lat, moja dziewczyna 33 lata i mieszkamy sami, kupolismy mieszkanie od srarszej babki i ona zachiwala dozywotnio pokoj. Teraz czekamy kiedy umrze. Lokal byl tani no ale z balastem.
|
|
To właśnie nie podoba się zjednoczonemu w Nowoczesnej Platformie, lewactwu. Lepsze życie, samodzielność, to mniejszy wpływ na wyborców, uniezależnienie.
|
|
Ja mam 31 lat, moja dziewczyna 33 lata i mieszkamy sami, kupolismy mieszkanie od srarszej babki i ona zachiwala dozywotnio pokoj. Teraz czekamy kiedy umrze. Lokal byl tani no ale z balastem.Ciekawe macie fantazje.. |
|
Singiel 4300 netto...hahahaha
|
|
"Spójrzmy na problem z punktu widzenia singla z przeciętnym wynagrodzeniem. W 2017 roku było to prawie 4,3 tys. zł netto w Warszawie czy niecałe 3,2 tys. zł netto w Łodzi." ..... a ile zarabia NETTO "przeciętny singiel" w Lublinie ?
|
|
Miasto inspiracji - zabawne, relnie patrząc kredyt hipoteczny na 25 lat to nowa forma niewolnictwa
|
|
"Spójrzmy na problem z punktu widzenia singla z przeciętnym wynagrodzeniem. W 2017 roku było to prawie 4,3 tys. zł netto w Warszawie czy niecałe 3,2 tys. zł netto w Łodzi." ..... a ile zarabia NETTO "przeciętny singiel" w LublinieMyślę że coś pomiędzy Łodzią a Warszawa |
|
Jakie to "swoje", jak do spłacenia jeszcze kredyt? A część z tych, którzy brali hipokredyty nawet nie słyszała o kosztach okołokredytowych - zostawiam dla potomnych:fb.com/wmphinance/videos/1804010862998003/
|
|
Ja mam 31 lat, moja dziewczyna 33 lata i mieszkamy sami, kupolismy mieszkanie od srarszej babki i ona zachiwala dozywotnio pokoj. Teraz czekamy kiedy umrze. Lokal byl tani no ale z balastem."teraz czekamy kiedy umrze", niezbyt to zabrzmiało.. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|