kto wziął, niech sobie płaci, albo jedzie do Szwajcarii zarabiać przy gnojówce
|
|
Hej frankowicze !! co było dzisiaj na obiadek?? polski kawior, czyli kaszanka?!! Tfu!! niedobre.
Sprzedawajcie swoje apartamenty, zanim komornik tego nie zrobi!! Przenoście się do ,
teściowej na kozetkę !! kozetka, niestety, skrzypi, więc bzykać się będziecie tylko raz w tygodniu
gdy teściowa jest w kościółku na nieszporach !!
|
|
hej lemingi, nie róbcie paniki! Nie świrujcie!! Za chwilę przyjdzie belka i zrobi franka po 20 groszy!! Musi tylko dopić koniak w knajpie
"sowa i przyjaciele". Taka to ona jest ta belka!Banki będą wam płacić raty, a nie wy im!
|
|
Najrozsądniejsza wydaje się być propozycja byłego pana prezydenta: utworzenie specjalnego funduszu do spraw frankowców. W zarządzie funduszu
należy zatrudnić samych przydupasów z PO z pensjami po 20 patoli miesięcznie. Myślę, że dużo lepszym rozwiązaniem byłoby utworzenie
specjalnego "Ministerstwa do spraw Frankowców". W ministerstwie owym, wszelkie etaty obsadzić przydupasami z PO i PSL. Najniższa pensja też jakieś
25 patoli. Ministerstwo decydowałoby, czyj kredyt spłacić, a komu dać kopa z mieszkania. Łapówki mile widziane.
|
|
frankowicze, czyli frankensztajny! winniście się leczyć, bo macie coś z glacą! nabraliście kredytów, wprowadziliście się do apartamentów i chcecie,
aby podatnicy za was owe kredyty spłacali? To się w pale nie mieści! Zgłoscie się do psychiatry i to zaraz. Im szybciej komornicy wywalą was ,z owych apartamentów,
które nigdy waszymi nie były, tym ,dla was, lepiej.
|
|
frankowicze i emeryci nabijani w balona PODZIĘKUJĄ PISOWI w najbliższych wyborach, oj PODZIĘKUJĄ !!!. Frankowicze zostali oszukani przez banksterów. Jakoś Orban potrafił sobie z tym poradzić.
|
|
Olać to. Na biednych nie trafiło.
|
|
Sami sobie winni. Gdyby kurs franka spadł np. do 1zł to na pewno nikt by nie pyskował. To jest loteria, można wygrać, można stracić.
|
|
GRATULUJĘ FRANKOWICZE, drugi raz daliście się oszukać
1 raz bankowi
2 raz pisowi
3 raz ciekawe komu
|
|
DO PSYCHIATRY: człowieku Ty chyba piszesz te bzdury z zakładu psychiatrycznego ale jako pacjent. Zastanów się nad sobą i poczytaj dobrze o co chodzi frankowiczom. Nikt nie chce twoich pieniędzy. A ciekaw jestem ile ja płacę za twoje dzieci a może za dopłatę do MDM. A po tych słowach to bałbym się, że wróci to do ciebie. Wredota z Ciebie wypływa i żal mi takich ludzi. Żal mi Ciebie.
|
|
Co.. znasz to z własnych doświadczeń hahaha. Pewnie u rodziców zajmujesz jeden pokój i udajesz macho hahaha. Żal Ci dupsko ściska, że ja mam mieszkanie a Ty wielkie G...
Mnie stać na moje mieszkanie i nie jem kaszanki. Ale do tego trzeba mieć pracę i mózg na miejscu. Biedactwo masz życie do dupy i wieczorami sobie dorabiasz na tanie wino pod pseudonimem trol.
|
|
Dokładnie, pewnie właśnie tak jest.
|
|
osoby zainteresowane bezpłatną konsultacją prawną dotyczącą niedozwolonych klauzul umownych zawartych w umowach kredytów we chf, zapraszamy do kontaktu z kancelarią global z siedzibą we wrocławiu – ***kancelaria-global.pl
|
|
osoby zainteresowane bezpłatną konsultacją prawną dotyczącą niedozwolonych klauzul umownych zawartych w umowach kredytów we chf, zapraszamy do kontaktu z kancelarią global z siedzibą we wrocławiu – ***kancelaria-global.pl
|
|
|
|
Osoby zainteresowane bezpłatną analizą umowy swojego kredytu frankowego zapraszam do kontaktu ze mną pod numerem telefonu: 575 923 477.
Jestem przedstawicielem regionalnym największej w Europie środkowo - wschodniej kancelarii. Do tej pory złożyliśmy 6,504 wniosków z reklamacją do banków.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|