Chcę niedługo kupić swoją pierwszą zmywarkę, na jakie parametry zwrócić uwagę? Co powinna mieć? Jakie opcje są przydatne a jakie nie? Na razie pochodziłam po sklepach i spodobał mi się jednej model z electrolux maxiFlex, model z 3 koszami. 2 na naczynia i 1 duży na sztućce i wszystkie przybory kuchenne, wydaje sie to fajne, bo w sumie sztućce nie zajmują miejsca talerzom.
|
|
Też mam ten dylemat. Powiem Ci że zaintrygowałaś mnie tym trzecim koszem. A czy ta zmywarka nie zajmuje dużo miejsca?
|
|
rozmiary ma standardowe ;) po prostu jest to sprytnie tak zaprojektowane że wszystko się ladnie mieści, ten trzeci kosz super sprawa, wrzucam do niego wszystki możliwe akcesoria kuchenne, bo nie jest wcale bardzo płytki
|
|
A co powiecie na zmywarkę Electroluxa QuickSelect. Słyszałam że jest mądra, że wystarczy wybrać tylko czas i dodatkowe opcje a ona sama wybiera optymalne parametry. Ciekawe jak to działa. Ma może ktoś ?
|
|
Myślałam o tym modelu quick select ale w końcu wybraliśmy ta z koszem, jeśli się na nią zdecydujesz to na pewno też nie pożałujesz, bo ta opcja jest bardzo fajna, na pewno bardziej pozwala użytkownikowi na dopasowanie czasu pracy zmywarki do swoich potrzeb.
|
|
O bardzo fajnie to brzmi, poczytałam o tej zmywarce QuickSelect i jestem coraz bardziej przekonana do jej zakupu
|
|
No właśnie, to jest bardzo fajne rozwiązanie, ustawia się tylko czas a zmywarka sama dostosowuje optymalne parametry. A dodatkowo dolny kosz można podnieść do góry i nie trzeba się schylać żeby wyjąć naczynia. Jestem z niej zadowolona.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|