Witam. Czy ktoś z Was kupował ostatnio materac? Gdzie można kupić wygodne materace?
|
|
Powiem Ci, że ja jakiś czas temu zamawiałam sobie materac do mieszkania i również miałam dylemat jaki wybrać. Z jednej strony polecane są materace lateksowe, z drugiej jest również tyle samo negatywnych opinii na ich temat w sieci.
W końcu zdecydowaliśmy się z mężem na tradycyjny materac sprężynowy.
Zamawialiśmy je w sklepie Black Red White:
http://www.brw.com.pl/materace - tutaj możesz sobie przejrzeć jaki mają wybór.
Z materaca jesteśmy zadowoleni . Bardzo wygodny, komfortowy. Wcześniej spaliśmy na kanapie i jednak różnica jest bardzo duża .... :)
|
|
Ja mam lateksowy z FK Foam Koło i jestem bardzo zadowolona. Nie odkształca się i dobrze się na nim śpi.
|
|
W jysk bywają fajne promocje. Warto tam zaglądać.
|
|
Ja to nie wiem ile straciłam czasu, żeby kupić odpowiedni materac. Nasłuchałam się niesamowicie dużo na temat materacy od sprzedawców i nie wiedziałam w końcu co wybrać. Przez przypadek trafiłam do sklepu Comfortbe i pierwsze o co sprzedawca mnie poprosił to położyć się kolejno na każdym materacu. No i wybrałam tam gdzie było mi najwygodniej. Jestem zadowolona w 100%.
|
|
Jak nie przetestujesz w sklepie czyli nie położysz się, to nie będzie wiadomo który jest wygodny.Prosta sprawa.
|
|
My mamy materac o średniej twardości, pozostałych parametrów nie podam, bo ich nie znam. Po prostu opisaliśmy wagę, wymagania i abcsypialni.pl nam zasugerowało konkretny materac. Mija trzeci rok i żadnych śladów użytkowania nie widać. To był dobry zakup.
|
|
Ile płaciliście?
|
|
Podoba mi się oferta sklepu Fest (fest-materace.pl). Czasami idę do ich salonu we Wrocławiu, ale częściej zamawiam online, wygodniej po prostu.
|
|
Takimi się warto zainteresować, zobaczcie - http://abcsypialni.pl/materace/411-materac-select-plus-labyrinth-90x200.html Tj. całkowicie inna pianka, z ekstraktami naturalnej lawendy i alpejskich ziół. Wysoki, wygodny - najlepiej opisać doradcy oczekiwania to wam ocenią czy to rozwiązanie dla was.
|
|
Tutaj popieram przedmówcę - nie ma sensu czytać te wszystkie opisy, bo w tym ciężko się połapać. Wiem jak to wyglądało w moim przypadku. Abcsypialni.pl jest ok, mają dobrych doradców i sam wiem po sobie jak łatwo można tutaj wtopić spore pieniądze.
|
|
Dla mnie dobry materac to podstawa - ja mam akurat z Art Medic i sprawdza się idealnie. Jest dobierany indywidualnie, do preferencji i budowy ciała, posiada zmienną twardość, co jest ewenementem na polskim rynku. Powiem, że komfort jest bardzo wysoki - czuję też, że lepiej się wysypiam.
|
|
Losie, gdzie nie spojrzeć to te materace brw...
|
|
Dobry materac to inwestycja na lata ! Trochę kosztuje ale pewnie użytkowanie jest o wiele przyjemniejsze ;)
|
|
A spreżynowe są dobre, czy lepsza pianka?
|
|
Polecam ten materac http://sensive.pl/wygoda-materace-premium/perfect-sleep.html# . jest genialny, oboje z mezem sie wysypiamy pomimo duzej roznicy wagi miedzy nami (blisko 60 kg!! :mellow: ), nie czuje w ogole kiedy moj mezus przewraca sie na drugi bok :) , nasz poprzedni materac to jakas porazka byla. i co wazne, dostawa do domu kurierem jest w cenie materaca. dla nas to wazne, bo przewiezc duzy materac nasza corsina to bylby nie lada problem.
|
|
Pomocy! Moja znajoma kupiła na złotych wyprzedażach materac Jeslle. Zachwala go przy każdym spotkaniu. Czy wiecie gdzie można go kupić??
|
|
Ja kupowałam ostatnio dwa materace. Jeden dla mnie i męża, a drugi do pokoju dziecka. Świetne ceny mają na boogy.pl Ja tam kupiłam i materace i w sumie trochę wyposażenia do sypialni.
|
|
Witam, ja serdecznie polecam materac piankowo kokosowy, ja wolę materace twarde więc dla mnie jest idealny, dodatkowo materac jest dwustronny- jedna strona twarda, a druga średnio-twarda, nie wiem czy wszystkie wszystkie materace piankowo kokosowe są dwustronne, akurat ja kupowałam na stronie http://materacnawymiar.pl/ do tego jest on naprawdę w niskiej cenie, ale widziałam na tej stronie również ciekawe oferty materacy kieszeniowych i również nad nimi się zastanawiałam.
|
|
Ja kupowałam w LM.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|