A my chwalimy sobie z flori meble super premium. Naprawdę bardzo wygodny. Śpimy jak te niemowalaki. Ma 9 stref sprężyn więc jest idealny dla nas bo oboje mamy problemy z kręgusłupami.
|
|
najwygodniejszy jest materaz sprężynowy i też taki ci polecam. mam w każdym pokoju i wszyscy wysypiają się bez problemu. dobre materace sprzedają na ***materacyk.pl/ gdzie zamawiałam kilka do domu. mają duży wybór i są antyalergiczne co jest dużym plusem.
|
|
jak śpie na miękkim materacu to wstaje rano z bólem kręgosłupa. muszę mieć średnio twardy materac, najlepiej z pianki termoelastycznej. zdecydowanie materace comfortbe cec***e dobra jakość i wytrzymałość - mam i polecam.
|
|
My z mężem zdecydowanliśmy się na materac średniotwardy ale z pianki wysokoelastycznej więc oboje czujemy się komfortowo, chociaż różnica wagi w naszy przypadku jest dosyć znacząca. Od sieie mogępolecić na pewno piankę łaśnie wysokoelastyczną i termoelastyczną ale muszą być dobrej jakości, dosyć gęste żeby były wytrzymałe i spełniały swoje zadanie. Żeby nie być gołosłowną to braliśmy model Fortuna marki Bedding.
|
|
***comfortbe.pl - solidne materace dostępne w wielu rodzajach, dla dorosłych i dla dzieci.
|
|
To tak naprawdę zależy od wielu kwestii, w jakiej pozycji lubimy spać, jaka jest nasza waga, czy mamy jakieś problemy zdrowotne itp. My z mężem zdecydowaliśmy się na materac August i Aurelia z firmy Sheepo, bo między nami jest dość duża różnica wagi (ponad 40kg), a ten materac ma dwie twardości, dla męża jest twardsza strona, dla mnie o standardowej twardości i dzięki temu oboje się wysypiamy. Jest naprawdę wygodnie, materac dopasowuje się do kregoslupa.
|
|
materac musi być dobrany do waszej wagi. Ten sam materaca dla osoby, która waży 50 kg może być twardy, a dla osoby, która waży 90kg już średniotwardy ;) A jeśli szukacie dużego wyboru w materacach to polecam zajrzeć tutaj: ***s://***mirjan24.pl/36-materace-i-stelaze
|
|
U mnie dobrze się sprawdza średniotwardy materac z ***mirjan24.pl/36-materace-i-stelaze
.
Wybrałam antybakteryjny i antyalergiczny - niestety mam uczulenie na roztocza.
|
|
Zobacz sobie ten przewodnik ***blog.mirjan24.pl/jaki-materac-wybrac, mnie udało się z jego pomocą dobrać idealny materac.
|
|
dołączam się do pytania - materac bezpośrednio na podłogę? skąd?
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|