70 mieszkań, 105 miejsc parkingowych czyli zakładamy, że tylko połowa domostw będzie mieć po dwa samochody i to pomijając osoby, które przyjadą do kogoś w odwiedziny. Bardzo realne założenia, a potem zdziwienie, że nie ma gdzie parkować i trzeba ograniczać ruch samochodów.
|
|
Kolejne koszary bez ławki i drzewa?
|
|
Ale hola, hola, nie wińmy dewelopera, że buduje tylko tyle miejsc parkingowych, ile wynika z przepisów. Gdyby ustawodawca uregulował kwestię ,miejsc parkingowych: na każde mieszkanie 2 miejsca parkingowe, nie byłoby problemów, co prawda wzrosłyby ceny mieszkań, ale byłby względny ład i porządek. Już widzę ulicę dojazdową do osiedla... |
|
Samochody się później nie mieszczą i parkują gdzie popadnie ale już nie ma terenie dewelopera. Bardzo sprytne.
|
|
na stronie ***mieszkanieoddewelopera.pl/e-book/ opisane jest jak łatwo przejść tą procedurę
|
|
Koło jakiej wody śmierdziejówy?
|
|
Ciekawe czy będą tam drzewa czy tylko krzaczki
|
|
bardzo dobrze. warto rozwijać tę gałąź biznesu i dostarczać ludziom nowe możliwości w postaci zakupu własnego lokum, bo każdy przecież chce mieć własny dach nad głową i przytulny azyl czterech ścian. to się niemal zawsze opłaca, bo na tym rynku popyt będzie wzrastał dotąd, dopóki ludzie będą się rozmnażać i kolejne pokolenia zaczną opuszczać domy rodzinne, wychodząc "na swoje". sam niedawno skorzystałem z takiej opcji po negocjacjach z firmą ******liderhaus.com/ i nasza współpraca okazała się nad wyraz owocna.
|
|
Z tego co słyszałem to lista chętnych jest już pełna. Szwagier będzie tam mieszkał.
|
|
na ***s://***mieszkaniedm.pl/ widziałem test, żeby sprawdzić, czy samemu się człowiek kwalifikuję pod mieszkanie dla młodych
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|