Odpuść sobie ten bidet, Jeśli masz naprawdę małe gabaryty łazienki to wciśnij tam to czego potrzebujesz :)
|
|
W małej łazience? Będzie tylko zbędną rzeczą... Nie warto upychać wszystkiego na siłę bo to nie wygląda fajnie... Łazienka musi być przemyślana...
|
|
Nie polecam, nie warto zagracać sobie łazienki... Sam mam małą łazienkę i znacznie bardziej wolałbym mieć mieć więcej miejsca zamiast jakiegoś bidetu.
|
|
Na bidet można sobie jedynie pozwolić jeśli mamy duże mieszkanie,wiec nie rozumiem ludzi mających problem z kupnem ich do małego mieszkania....
|
|
Roca ma całkiem ciekawy i niedrogi zestaw ceramiki, która nie zajmuje wiele miejsca, Dama Senso Compat, więc jak ktoś musi to nie rozejrzy się właśnie za takimi zestawami.
|
|
Wciąż szukam jakiegoś sensownego rozwiązania na moją łazienkę.Chcę wstawić prysznic ale się nie mieści przez kaloryfer:D
|
|
Weź sobie daruj ten bidet z małą łazienką, nie ma co pchać wszystkiego na siłę....
|
|
Miałam ten sam problem mam małą łazienkę a bardzo zależało mi na zamontowaniu bidetu,zastanawiałam się nad elektryczną deską, ale nie podoba mi się to wizualnie, poza tym wszystkie kable są na wierzchu; raz nieładnie to wygląda druga sprawa z czyszczeniem tego. Wtedy znalazłam bardzo ciekawe rozwiązanie na https://aquapurit.pl/
bidetotoaleta to połączenie wc z bidetem, wszystko pięknie zabudowane,zajmuje tyle miejsca co wc, nie wiem jak wcześniej mogłam żyć bez tego. Polecam każdemu,zwłaszcza kobietom ;) dostałam kod rabatowy 3,5 %, zapraszam na priv chętnie komuś przekaże mi się już nie przyda.
|
|
też mam dosyć małą łazienkę ;/
|
|
Do podłączenia bidetu i innych urządzeń polecam Pana Piotra.
Znakomity fachowiec i najważniejsze niedrogi!!!!
http://hydrauliklublin.pl
|
|
Moja koleżanka ma drobne kryształki (takie jak cyrkonie) w niektórych płytkach, fajnie to wygląda
|
|
ja jestem w trakcie kończenia łazienki i myślę nad oświetleniem. Chciałabym nad lustrem umieścić lampy halogenowe
ale czy będzie pasować?
Ostatnio edytowany 20 grudnia 2014 r. o 15:27
|
|
Lampy halogenowe bez problemu nadadzą się do łazienki. Często widzę, że ludzie mają i nie ma problemu.
|
|
Ja zawsze miałem halogeny:)
|
|
Sam wiem, jak ciężko dobrać wystrój i dekoracje do małej łazienki. Mogę za to podzielić się z Wami patentem, który odkryłem. Do takich małych łazienek świetnie sprawdzają się naklejki na ścianę. Można je zainstalować totalnie nieinwazyjnie dla ściany, a miejsca nie zajmują prawie wcale.
|
|
Na ściany to my chcemy dać panele dekoracyjne motivo, w voxie mam upatrzone w takim wybarwieniu żeby optycznie powiększyły łazienkę.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|