Firm do przewozu mebli szukam , odległość ok 350 km , 2 szafy, kredens, sekretarżyk, komoda, stó z krzesłami
Ile za taki transport mogą wziąć?
|
|
Myślę, że około 500 zł
|
|
Potrzebna duża firma, to Fracht.pl przewiezie.
|
|
350km to za sam przewóz będzie więcej niż 500 PLN, a mówimy jeszcze o załadunku i rozładunku zapewne :) Najlepiej zadzwoń i sprawdź na - http://przeprowadzki-solid.pl/
|
|
Zadzwoń do tej firmy http://ps-przeprowadzki.pl/ z nimi naprawdę idzie się dogadać o cenę czasem portfią zjeść z ceny 30 % niż konkurencyjne firmy.
|
|
Najlepiej poszukaj w internecie jakiejś firmy z okolicy i sprawdź opinie o nich.
|
|
Właśnie, najlepiej jakaś lokalna firma.
|
|
ja bym raczej z sieciówek skorzystał, bo jest taniej.
|
|
Ogarnij firmę m2mrelocations tanio i solidnie sam korzystałem pare razy znajomi też i nie było nigdy problemów.
|
|
Podzwoń do firm i pytaj. Będziesz mógł wybrać najlepszą propozycję.
|
|
Myślę, że za taki transport nie zapłacisz wiele, dobrze jest skorzystać z pomocy firmy robiącej przeprowadzki. Gdybyś chciał robić to na własną rękę, to na pewno stracisz dużo czasu i nerwów. A taka firma jest w stanie zadbać o każdy szczegół.
|
|
Ceny za transport mebli są różne. Wszystko zależy nie tylko od odległości, ale i lokalizacji. Najlepiej jeśli jest ona na trasie danej firmy przewozowej.
|
|
Dokładnie przeprowadzka a własną rękę to ogromny kłopot. Koszty zlecenia przeprowadzki nie są wcale duże. Jeśli mogę coś doradzić, to polecam firmę FUS, znajdziesz ich na przeprowadzki-fus.pl. Porządni pracownicy, starannie zabezpieczają rzeczy i jeszcze pomogą Ci je ustawić. Powodzenia!
|
|
W pomorskim polecam firmę oferującą tanie przeprowadzki szczecin Sprawdzona i solidna.
|
|
Moja przeprowadzka toczyła się na terenie śląska i bardzo pomogła mi firma, która u nas jest bardzo popularna. Są bardzo dokładni i szybko poradzili sobie z przewiezieniem wszystkich moich mebli. Polecam przeprowadzki jastrzębie
|
|
Chciałabym wam przypomnieć, że oprócz dobrej firmy musicie też mieć kartony, różnego rodzaju folie i zestawy przeprowadzkowe racibórz, to zawsze się przyda przy przeprowadzkach, bo jednak firma może być bardzo dobra jednak swoje rzeczy warto sobie samemu popakować do kartonów i nie zostawiajmy tego na ostatnią chwilę.
|
|
Odezwij się do Japy, może oni Ci pomogą. Jeżeli chodzi o przeprowadzki, to jest chyba najsolidniejsza firma, także na pewno warto zadzwonić i zapytać, jak Ci wycenią cały transport.
|
|
Faktycznie firma Japa jest najlepszym rozwiązaniem, trzeba tylko pamiętać, że są dwie firmy o tej nazwie, a godna polecenia jest ta, która należy do Pana Jakubowskiego. Z pracownikami tej firmy współpraca idzie bardzo sprawnie, a wszystkie rzeczy w nienaruszonym stanie dojeżdżają na miejsce.
|
|
no jestem zachwycona .
Ostatnio edytowany 17 czerwca 2016 r. o 13:09
|
|
Mi się ostatnio fartnęło bo kupiłam materac pokaźnych rozmiarów na stronie producenta Sembella i do końca sierpnia mają darmową dostawę więc problem transportu rozwiązał się sam:) Stary z grzeczności wynieśli na śmietnik:)
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|