![]() |
Na sprzęt jakiej marki postawiliście w swoich kuchniach? Jesteście zadowoleni?
|
![]() |
Ja postawiłam głównie na Electrolux, mam taka płytę indukcyjna i piekarnik. Piekarnik SurroundCook, w którym można piec w temperaturze o 20% niższej niż w tradycyjnych piekarnikach. Jest super.
|
![]() |
A może dać drugie życie meblom kuchennym? zobaczcie sobie za frontami meblowymi, ja w taki sposób odnowiłam kuchnię , koleżanki zazdroszcza mi bardzo. Fronty zamówiłam tutaj frontline.info.pl . Jest w czym wybierać, cenowo ok i wysyłka szybka
|
![]() |
W Sotbe mają ładne baterie jak ktoś szuka do kuchni czy łazienki, takie nowoczesne, oszczędne, dobrze wykonane i ceny dobre
|
![]() |
W Swissliniger mają super wybór kabin prysznicowych, brodzików, wanien itd, my u nich łasnie kupowalismy kabinę narożna. Rok juz ma a nadal jak nowa, nawet powłoka zachiowana
|
![]() |
Dla mnie najważniejsza była płyta indukcyjna. Zainwestowałam w Electrolux Sense Pro i jestem zachwycona. To był strzał w dziesiątkę.
|
![]() |
Faktycznie są dobre. Ja cieszę się z moich ostanich zakupów, na których udało mi się całkiem sporo zaoszczędzić. Zajrzałam znów na superwnetrze.pl i okazuje się, że w promocji są rzeczy brabanita, zack i blomus. No cóż takiej okazji nie można przepuścić. Jednak to świetne marki. W sumie na tych czterech rzeczach zostało mi kilka setek, a to już coś.
|
![]() |
A jakie wybraliście ***mirjan24.pl/240-meble-kuchenne ]meble kuchenne . Zamawiane pod wymiar czy modułowe dostępne od ręki? Twardy orzech do zgryzienia - na wymiar są wygodne, bo fachowiec załatwia temat, ale z drugiej strony modułowe będą tańsze i szybciej dostępne. Co robić, poradźcie ...
|
![]() |
Moja kuchnia jest już praktycznie gotowa do użytkowania. Brakuje w niej jeszcze kilku rzeczy i zaciekawiła mnie ta oferta superwnetrze.pl. Faktycznie sporo ładnych rzeczy mozna u nich kupić. Na dobry poczatek wzięłam dziś szklanki termiczne, które były akurat w świetnej cenie. Zobaczę jeszcze ale coś mi mówi, że i ja zostane ich stałą klientką.
|
![]() |
Zerknęłam na to superwnetrze.pl i faktycznie jest tam w czym wybierać i z tego co zauważyłam to i ceny sa nawet nawet. Muszę lepiej przejrzeć tę ofertę, ale ta brabantia robi wrażenie.
|
![]() |
Gdy chciałam sprawdzić w internecie porady dotyczące urządzania kuchni natknęłam się na pewną stronę internetową. Projektują wnętrza i napewno dobrze doradzą w urządzaniu wnętrz ヽ(´• ‿‿ •`)ノ
|
![]() |
***s://e-wystroj-wnetrz.pl/
Świetna strona :)
|
![]() |
A co powiecie na połączenie salonu z aneksem kuchennym? Słyszałam, że w małych mieszkaniach to ratuje wolna przestrzeń, ale zastanawiam się czy to praktyczne rozwiązanie. Ciekawie to jestopisane tutaj: ***blog.mirjan24.pl/salon-z-aneksem-kuchennym rozwiało to część moich wątpliwości.
|
![]() |
W Sotbe znalęźliśmy super wybór baterii i kuchennych własnie i łązienkowcyh. Mamy kuchnie w stylu skandynawskim uzrądzoną , a tu własnie baterie w tym stylu. Solidne, ceny dobre, polecam
|
![]() |
Niedawno urządzałam swoją kuchnię, meble to jedno, ważne, żeby były ładne. Jednak najważniejszy był dla mnie dobór sprzętu, postawiłam na markę Electrolux, uwielbiam piekarnik SteamBake - mam dzięki niemu rewelacyjnie, soczyste mięso.
|
![]() |
A co myślicie o nowoczesnym wystroju kuchni w mocnym kolorze? Biel i szarości są piekne, ale mnie juz trochę się znudziły. Właśnia planuję remont i kusi mnie mocna czeriwń, coś jak na zdjęciach tutaj: ***s://***mirjan24.pl/content/316-nowoczesna-kuchnia
podoba wam się tak jak mnie?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|