Mam pewiem problem z wyborem materaca dla starszej osoby ktora ma klopoty z krazeniem i niedowladem, nie wiem jaki ma byc ten materac.
|
|
dzień dobry, osobie mającej problem z krążeniem polecam nasz materac ***sklep.sembella.pl/p/materac-memo-star-19 jedną z warstw stanowi pianka termoelastyczna sensipur®, która dopasowuje się pod wpływem ciepła wydzielanego przez ciało do jego kształtu, równomiernie podpiera ciężar ciała i zmniejsza ryzyko powstawania odleżyn.
w razie pytań służę pomocą,
online ekspert marki sembella
|
|
Hmm Ja mam z hildinga i jest bardzo dobry, ale nie wiem jak dla osób z takimi problemami, można sprawdzić w ich ofercie czy mają coś o podwyższonych parametrach, bo materace ogólnie bardzo dobre.
|
|
w sprawie włąściwego doboru materacy zapraszam do rozmowy z konsultantem firmy mirat.
podaję link do strony - ***mirat.eu
|
|
te meteracyki z fiki miki są bardzo dobre, u nas jest ten model sensitive bo maluszek ma alergię a jest to właśnie antyalergiczny materac. wspomaga rozwój dziecka, spręzysty, też polecany dla dzieci z zaburzeniami snu ***materacyk.pl/produkt/materac-sensitive-model-ms11/
|
|
Weszłam na tą stronkę bo szuam materaca dla dziecka i mogę Ci podziękować tylko. To jest to czego szukałam. Pokrowiec da się zdjąc i wyprać w 60 stopniach i nawet ten wkłąd z środka materaca się wyjmuje i zwija i do zamrażalnika można włożyć żeby się pozbyć z materaca wirusów, bakterii i alergenów. Tego szukałam ! No a jak jeszcze zapobiega wadom postawy to już dla mnie ideał ten Sensitive. O producencie też czytałam pozytywnie. Zamawiam w tym tygodniu :) |
|
A ja czytałam ze materacyki z naturalnym wypełnieniem gryką i kokosem są dla malusich dzieci najodpowiedniejsze , szczegolnie ta gryka bo ma mnóstwo zdrowotnych właściwości
|
|
A ja czytałam ze materacyki z naturalnym wypełnieniem gryką i kokosem są dla malusich dzieci najodpowiedniejsze , szczegolnie ta gryka bo ma mnóstwo zdrowotnych właściwościTo prawda. tez szukałam o tym informacji jaki materacyk najlepszy i to sie potwierdza. Gryczane tez pediatrzy bardzo polecają dzaieciom |
|
Ja szukałam średniotwardego materaca. Stacjonarnie nic mi się nie podobało, w końcu kupiłam online.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|