Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

zakupy spożywcze gdzie najtaniej?

Utworzony przez karambaa1234, 23 maja 2020 r. o 15:02
Gdzie można najtaniej zrobić zakupy spożywcze? Które skley z Lublina wybieracie? Kupujecie produkty marek własnych w marketach? Które polecacie z carrefoura, bo jego mam nabliżej.
Odpowiedz
carrefour jest na pewno jednym z tańszych sklepów więc śmiało, zobacz sobie ich nową gazetkę 150 produktów marki własnej mają z gwarancją stalej ceny, wchodzi tam m.in mąka, olej, nabiał, środki czystości
Odpowiedz
Podpisuję się pod powyższym postem. Ja zaczęłam nieco bardziej zwracać uwagę na swoje zakupy na początku pandemii, nie ukrywam, że spadły mi dochody i po prostu musiałam zacząć oszczędzać. Zaczęłam sięgać po te produkty marki własnej Carrefour i szczerze zaskoczyła mnie ich jakość. A mówisz, że teraz mają gwarancję stałej ceny? To dobra wiadomość w czasach, kiedy wszystko drożeje. 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...