![]() |
...
Ostatnio edytowany 3 marca 2015 r. o 23:03
|
![]() |
znajdziesz w google play, wystarczy wpisać Dermaveel. Aplikacji nie znam ale stosuje ten krem na azs u córki, bardzo skuteczny, złagodził swędzenie jak nic innego, skóra dużo gładsza.
|
![]() |
aplikacja bardzo fajna. Jest przydatna bardzo jak dziecko nie chce dac się posmarowac. Mój synek już teraz sam krzyczy, żeby go posmarowac:) a dermaveel sam w sobie skuteczny
|
![]() |
Moje dziecko ma zainstalowaną tę aplikacje w swoim telefonie i często z niej korzysta. Oczywiście dowiedzieliśmy się o niej przypadkiem - przy zakupie Dermaveel.
|
![]() |
Zainstalowałam tę aplikację i przyznaje, że młody się nią zainteresował :) Jest bezpłatna, kolorowa, prosta w obsłudze, wręcz intuicyjna. Fajna sprawa dla małych atopików.
|
![]() |
Nie tylko dla małych :P Duży atopik również się aplikacją zainteresuje :) Poza tym duzi atopicy mają często wiele na głowie i zapominają nawet o braniu leków :P
|
![]() |
Nazwijmy rzecz po imieniu - duzi atopicy mają często SKLEROZĘ :D dlatego ta aplikacja może okazać się dla nich bardzo pomocna :)
|
![]() |
a ja na AZS stosuje krem Oillan Med+ pomaga mi zwalczyć objawy. Kiedyś też ktoś mi to polecił więc dobrą radą dziele się dalej.
|
![]() |
Stosuje balsam intensywnie natłuszczający z programu oillan med+ . Jest skuteczny , skóra jest gładka , delikatna i nie swędzi
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|