Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

bezsenność

Utworzony przez fersa, 18 września 2018 r. o 15:04
Co pomoże na bezsenność? Od paru tygoni w nocy nie mogę spać, budzę się o 3-4 w nocy i potem nie mogę zasnąć, jest to dla mnie bardzo męczące, myślałam o spróbowaniu na poczatek ziołowych środków, znacie jakieś dobre?
Odpowiedz
spróbuj ziołowych środków, u mnie dużo dały, kupłam sobie nervomix sen z melisą i chmielem i jak zaczęlam regularnie stosować to poprawiło sie, lepiej spałam, nie budziłam się w nocy, rano cuzla sie bardziej wypoczęta.
Odpowiedz
Czy tego typu środki szybko działają? Muszę chyba soie kupić ten nervomix bo cos kiepsko u mnie ze snem, często się budzę a potem ni emogę zasnąć, wariacji można dostac
Odpowiedz
Też kiedyśtak miałam, poszła do lekarza i kazał zredykować stres, albo mniej spać, albo bardziej się męczyć w ciągu dnia. Ogólnie mi takie apteczne tabletki bez recepty nie pomogły, a na receptę brać nie chciałam. Ewentualnie naturalna herbatka z melisy.
Odpowiedz
Melisa to chyba najpopularniejsza opcja na bezsenność, najlepiej spróbować od takich ziołowych metod, ja kupuję zwyklą meliskę do zaparzania ***s://***doz.pl/apteka/p129791-ZIELNIK_DOZ_Melisa_ziola_do_zaparzania_2_g_30_saszetek działa, zasypiam po niej bez problemu
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...