![]() |
Polecam Serpelice.
Tanio, można znaleźć lokum w ośrodku lub pensjonacie.
Jest plaża nad rzeką
Są kajaki, stateczki na Bugu, wypożyczalnie rowerów, kilka restauracji (Urocza jest naj!) o rożnym standardzie.
W jednym ośrodku jest nawet basen
W okolicy są konie, bryczki.
Wszystkie ośrodki są w lesie.
Rzeka jest o 100 m od ośrodków.
ośrodki relax, urocza, partner, skarpa etc.
ceny noclegów 30 -50 za os
|
![]() |
Aja polecam Dębki - Noclego w Odargowie "U Danieli" ok 1,5 km od morza, spokojna okolica
|
![]() |
Dębki czy Dąbki? Bo jeśli chodzi o Dąbki nad morzem, koło Darłowa, to ja także polecam. Świetne miejsce na odpoczynek, wysłałam tam syna na obóz windsurfingowy na wakacje z ok-tours.pl i mowy nie ma żeby w 2010 pojechał gdzie indziej;) Staram się tylko przeforsować inną tematykę, bo mają bardzo fajne obozy tematyczne: zajda konna, strzelectwo, mały komandos... W zasadzie zapewniają tam wszytko: opiekę, nocleg, przejazd, wyżywienie. Szkoda, że pogody nie mogą zapewnić, ale liczę na to że będzie pogodnie tak jak w tym roku, żeby się dzieciak wyszalał.
|
![]() |
Ośrodek WATRA w Świętej Lipce na pograniczu Warmii i Mazur-rewelacja dla rodzin z dziećmi:)POLECAM
|
![]() |
Polecam miejscowość Szczawnica. Hotelu juz niestety nie pamietam, ale duzo ich tam. Piekna turystyczna wioska, bardzo duzo atrakcji dla dzieci!
|
![]() |
Ja polecam Łebę, dosyć spokojna miejscowość, my byliśmy już tam z rodziną kilka razy i dzieciaki zawsze były zachwycone, zdecydowanie mogę odradzić na wyjazdy z dzieckiem miejscowości typu Mielno, dokładniej chodzi mi o to, że są one nastawione typowo na imprezowiczów, a chyba nie o to chodzi w wyjeździe rodzinnym, żeby nie móc spać po nocach. Tutaj są bardzo fajne miejsca na noclegi w Łebie Łeba noclegi , więc można sobie wyszukać coś naprawdę pod swój gust.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|