Dzień dobry. zastanawiam się co pasuje kupić na prezent dla chrześniaka z okazji urodzin? chciałbym żeby to był prezent orginalny i mieścił się w cenie około 100 zł. może ktoś podpowie fajny pomysł na trafiony prezent? pozdrawiam.
|
|
może pomyślisz o czymś nie drogim. nie banalnym a z dużym ładunkiem emocjonalnym prezencie w postaci zestawu do odlewów dłoni. pamiątka tego typu jest bardzo trwała, a jednocześnie orginalna. ja taki prezent kupiłem kiedyś w firmie ramy czasu i był to udany krok, bo obdarowana osoba była bardzo za***ona, ale i zarazem uszczęśliwiona.
|
|
w jakim wieku ten chcrześniak ale ja polecam super gre jesli jest w wieku przedszkolnym lub szkolnym scotty go kolo 119zł ale super moje dziecko świetnie się bawi przy nim i wprowadza go do kodowania i programowania czyli jeszcze rozwijająca Polecam moje bambino dużo fajnych pomysłów mają .
|
|
też kiedyś zamawiałam odlew z Ram Czasu. Ja co prawda mamie na urodziny, ale myślę, że coś fajnego na urodziny chrześniaka też da sę odcisnąć!
|
|
Jak Twój chrześniak ma 5 lat to zafunduj mu lot w leszczyńskim aerotunelu. Mojego zabrałam to szalał tam. On taki drobny chudy to się wysoko unosił. Kacper strasznie odważny był, sam poszedł tam latać, ja zostałam tak jakby w takimpomiesczeniu gdzie się ogląda loty, także on mnie cały czas widział a ja mu zdjecia pstrykałam.
|
|
Najlepiej gdyby autor podał wiek chrześniaka? Łatwiej by było coś podpowiedzieć :)
|
|
słodkie! ***ramyczasu.pl/3-zestawy-do-1-roku
|
|
pieniążki dla rodziców. kasy nigdy za wiele.
|
|
Wszędzie tylko pieniadze i pieniądze, a gdzi postaranie się o coś naprawdę wyjątkowego? Barzo piękne sa odlewy gipsowe z których można zrobić najprzeróżniejsze figurki. prezent stylowy i nie drogi, a rodzice wiedzą, że się o nich naprawdę pamięta!
|
|
Lego! Najlepsze dla każdego dziecka!
|
|
Ja dałam pieniązki w kopercie i zestaw odlewu gipsowego z Ram czasu, Będzie piękna pamiatka!
|
|
witam serdecznie! chcę się do was zwrócić z pewną sprawą. wkrótce będę musiał nabyć jakieś unikalne podarunki. czy macie może w tym problemie jakieś doświadczenie i wiecie co warto byłoby kupić? ostatnio w oko wpadło mi czółenka na słupku ***s://mybaze.com/pl/czolenka . co o tym uważacie?
|
|
śliczne są odlewy z Ram Czasu. Popatrzcie sobie!
|
|
d;a dziecka to lego
|
|
lego, to nie oszukujmy się, są tylko na chwile. Ramy Czasu jako pamiątkę dziecko może mieć na całe życie.
|
|
a to dziwne. moje dziecko Lego bawi się cały czas.
|
|
a sądzisz, że jak zamówisz fajny odlew gipsowy z Ram Czasu, to dziecko nie będzie miało zabawy?? Będzie miało fajną zabawę sensoryczną w dodatku.
|
|
Zależy też jeszcze w jakim wieku jest dziecko, co innego trzeba wziąć pod uwagę jeśli jest to jeszcze jakiś maluch, a co innego dla starszego. Jednak sama przyznam, że w ogóle wybór prezentu dla dziecka nie jest taki łatwy, a zabawki i rzeczy dla dzieci sa bardzo drogie. Ja zazwyczaj w pierwszej kolejności zaglądam do jagodowegokota i w wiekszości udaje mi się coś fajnego znaleźć. Wybór jest spory, a i ceny można powiedzieć, że na każdą kieszeń.
|
|
100 zł to trochę mało, ja nie polecam jakichś odlewó gipsowych, mój syn na chrzciny dostał cośtakiego i w sumie, niby pamiątka, ale się przeżuca z konta w kąt... Najfajniejszy prezent jaki dostał, to złota moneta. Dam mu ją, jak już będzie dorosły, może jej wartośc do tego czasu wzrośnie i albo zachowa dla pokoleń, albo go poratuje jak będzie trzeba. Dla mnie super pomysł .
|
|
Odlew gipsowy to oczywiście tylko dodatek, ale bardzo fajny i prawdziwa pamiątką. Warto jeszcze dzieciakowi dać coś do koperty.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|