ratujcie, pomaga wam coś w ogóle jak was pogryzą, każdą maść możliwą kupiłam i nic, chwila ulgi i zaraz znów swędzi
|
|
Może bite away ci się sprawdzi, to urządzenei wielkości długopisa i działa na zasadzie podgrzewania miejsca po ukąszeniu
|
|
Nie słyszałem jeszcze o takiej metodzie z podgrzewaniem ukąszonego miejsca, to urądzenie bite away oprócz ciepła aplikuje na skóre jakieś płyny o dziwnym składzie chemicznym? Czasami jak czytam opisy składu na etykietach to robię to z googlem, bo niektóre nazwy składników nie dość, że trudno mi przeczytać to nie wiadomo czym są :D
|
|
W ogóle to gdzie do kupienia jest takie urządzenie? bo czuję, że może się u mnie sprawdzić.
|
|
nie, to tylko ciepłem działa, zero chemii, myśle że w aptece powinieneś znaleźc, z tego co patrzę to też na allegro jest dostępne
|
|
ciepłem? a mocno to bite away grzeje tym ciepłem? nie spotkałem się wcześniej z taką metodą na ukąszenia...ciekawe.
|
|
No pierwsze słyszę i powiem szczerze, że jestem w szoku. Czy tego urządzenia można używać u dzieci? Nie boli?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|