Do Eweliny ,lecz się kobieto ,bicie to przemoc ,jak dostaniesz po gębie to tez będziesz tłumaczyć akcja reakcja ??polecam psychologa ,nie umiesz radzić sobie z agresją i tyle
|
|
Jebnieta jestes? Ktos powinien odebrac ci dzieci
|
|
Do eweliny Jebnieta jestes? Ktos powinien odebrac ci dzieci |
|
Kocham te skrajności bandy histeryków. Dzieciak ma wiedzieć, że nie jest nietykalny. Mój jak raz i drugi został mocniej klepnięty w tyłek za miotanie się i wrzaski szybko zrozumiał, że jedyne co w ten sposób zyska, to piekący pośladek. Bunt dwulatka skończył się błyskawicznie. Tak samo roczna córka, wieczny cyrk przy przewijaniu. Ale szybko skojarzyła, że to też kończy się niemiłym uczuciem, przestała. I nikt ich ani nie katował, ani się nad nimi nie znęcał, najpierw były wielokrotne próby załatwienia sprawy polubownie. Zimny, "obliczony" klaps jest dobry, tłuczenie w furii nie. Akcja = reakcja, jak nie rozumie po dobroci, to trzeba inaczej. I moje dzieci dalej będą dostawały po tyłku, jak zasłużą. Na szczęście od dawna się to nie zdarzyło i bardzo mnie to cieszy. A wy sobie chowajcie rozpuszczone potworki, którym się wydaje, że im wszystko wolno.Tym samym robisz krzywdę sobie i swoim dzieciom. Dzieci nie rozumieją, że bicie to kara za ich zachowanie. Jedynie poczują się niesprawiedliwie potraktowane i skupią się na swoim bólu. Gdy dorosną, to przy Tobie będą zachowywać się dobrze (strach przed biciem), a za Twoimi plecami niekoniecznie. A gdy coś się im stanie, nawet Ci o tym nie powiedzą, bo będą bały się reakcji. Także jedyną osobą, która wychowuje "rozpuszczone potworki" jesteś Ty. |
|
Do Eweliny, która bije dzieci "żeby znało swoje miejsce"- to rozumiem, że jak tobie jebnąć, jak fikasz, to tez jest OK
|
|
Ja czasami swojego syna straszę, ze dostanie w tyłek :) Niestety on nie wie czego ma się bać..., bo nigdy nie dostał :) Czasami mu opowiadam, ze niektórzy rodzice leją dzieci pasem, ale też w swoim czteroletnim umyśle nie może pojąc co to znaczy i czy to boli:), więc na śmiechu się kończy. :) chyba "by mi ręka uschła", jakbym mojego syna uderzyła.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|