Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Jak pani nie potrafi dziecku zorganizować inaczej czasu, to uważam że nie dorosła pani jeszcze do tego aby być matką. Dzieci się wychowuje, a nie chowa.
Odpowiedz
to od czego jesteś ??? razem idźcie na spacer
Odpowiedz
Z zażenowaniem czytam i słucham co się wyprawia. Jak bardzo bez racjonalnego uzasadnienia gnębi się młodzież zamykając ją w domach. Niszczy się relacje międzyludzkie. I do tego retoryka niegdyś całkiem przyzwoitego człowieka jakim był Czarnek. Chyba jedynie chęć robienia bariery i szukanie osobistych korzyści może skłonić człowieka do partycypacji w tej chorej rzeczy narzucanej narodowi. Panie ministrze Nowe legendy o Małpim Królu? Niech pan postara się poszukać w swoim wypełnionym nauczaniem JPII jestestwie resztek przyzwoitości.
Odpowiedz
Czarnek młodzieży puści film o JP2 albo żołnierzach wyklętych i syn pani Marty zaraz odnajdzie w sobie nowe pokłady optymizmu xd.
Odpowiedz
To już jest antyedukacja. Te ferie zrobili tylko po to żeby nauczuciele wypsztykali się z ustawowego urlopu. Dzieciom bezprawnie odebrano możliwość spędzenia ferii. Więc powinny być w innym terminie. Ja się pytam. GDZIE JEST RZECZNIK PRAW DZIECKA. Trzeba złożyć zawiadomienie o łamaniu praw dzieci
Odpowiedz
Jak pani nie potrafi dziecku zorganizować inaczej czasu, to uważam że nie dorosła pani jeszcze do tego aby być matką. Dzieci się wychowuje, a nie chowa.
 Dokładnie, taka sama szurnięta mamuśka jak przewodnicząca rady rodziców zs12, nikt jej nie chce to poszła w "pieniactwo", gdzieś trzeba dać upust hormonom
Odpowiedz
To nie wina tvp ze dzieci z domów nie mogą wychodzić. A chcą jakoś pomóc im zorganizować czas na tyle ile maja mozliwosci, wiec kurde nie krytykujmy
Odpowiedz
Kassixa kontynuuj. Więc czyja to wina , że ukradziono dzieciom ferie. Jeśli nie tvp to kto???????
Odpowiedz
Chciałabym się wypowiedzieć jako uczennica. Jestem zażenowana całą sytuacją, ponieważ czasem mam potrzebę przejść się sama na spacer i pomyśleć. "Dzieci" powinny też same poznawać świat, a nie ciągle za rączkę z rodzicem. Siedzę w domu z rodzicami od połowy października i praktycznie z niego nie wychodzę. A mam potrzebę porozmawiać z kimś w moim wieku. Rodzice nigdy nie zastąpią rówieśników i przyjaciół. Choćby jakiś rodzic stawał na głowie nie zastąpi. Do tego, że nie mam praw w tym państwie już przywykłam. Nigdy nie liczyło się moje zdanie. A teraz jest mi odbierana nawet wolność i prawo do wypoczynku. Jako, że chodzę do VIII klasy nie mogę iść na żadne półkolonie. A tym programem telewizyjnym to mogą się wypchać, po co mi program telewizyjny pokazujący jakieś nowe legendy o małpim królu? Co to wogule jest? A wspominając o moim stanie psychicznym przez ostatnie dwa miesiące przez moją głowę przewinęło się samookaleczanie, stany lękowe i depresja. A dalsze siedzenie w domu tego nie poprawia. Pozdrawiam 14-letnia uczennica.
Odpowiedz
Szanowna pani, spacer z rodzicami, to atrakcja dla kilkulatka a nie dla nastolatków, którzy potrzebują socjalizacji wśród rówiesników. Zwlaszcza taki spacer po 19:00, gdy mama wróci z pracy jest niezbyt atrakcyjny, bo w ciemnościach trudno cokolwiek już nawet pokazać. Oczywiście super jest sie mądrzyć, gdy całymi dniami siedzi się w domu
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...