Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Chciałem zamówić pracę na zaliczenie

Utworzony przez Franek, 23 grudnia 2019 r. o 11:37
Chciałem zamówić pracę na zaliczenie, bo przy natłoku egzaminów brakuje trochę czasu, by to samodzielnie pisać i tak się zastanawiam gdzie ewentualnie szukać kogoś kto będzie mógł taką pracę napisać. Czy lepszą opcją będzie skorzystanie z takiego serwisu, który pośredniczy między autorami i klientem czy lepiej szukać kogoś na własną rękę, kto mi taka pracę od podstaw napisze?  
Odpowiedz
Nie wiem jak tam obecnie sytuacja wygląda, bo na tą chwilę nie miałem okazji korzystać jeszcze w tym roku akademickim, ale rok temu w sesji zimowej korzystałem z oferty przygotowanej przez redaktor-online.pl. Sporo osób tam pisało więc można było oczekiwać, że znajdzie się ktoś kto danym tematem będzie w stanie się zająć.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...