Wstyd być teraz nauczycielem przez takich ludzi jak Broniarz!
|
|
W dniu Edukacji Narodowej Żuk z Nieznalską przygotowali nam niesamowitą lekcję z historii - kilka dni wcześniej jak mówili , posadzili żonkile w tym miejscu a zobaczcie jaki chwast z tego wyrósł . Haniebna potwarz zadana Narodowi Polskiemu z udziałem gospodarza Miasta - niesamowite .
Skłaniałbym się do zrobienia czegoś podobnego gdzie należałoby obnażyć żydobolszewickie bestialstwo jakiego ta nacja dopuściła się ,dokonując mordów na Narodzie Polskim po II Wojnie Światowej.
|
|
starzy nauczyciele juz czas na emeryture....jak to zenujaco wyglada....tyle mlodych czeka.....smutne twarze staruszkow ....
|
|
Totalniaki piją sobie z dzików i z pogardą wysławiają o Polakach co to musieli do roboty aby chołota mogła się edukować. Tak za k0muny i tak za 8 lat nierządów Tuska. Taras tylko medale i premie na koszt państwa z nienawidzonego przez nich i odprawy po 100 000 złotych. Może teras rząd zrobi z nimi to co by się nalezalo i pogonić na bezrobocie!
|
|
Nieznalska w Dzień Edukacji Narodowej , za przygotowaną nam pod murami Zamku "lekcję" z historii została opłacona przez Żuka...... a może i odznaczona ? W normalnym człowieku, Polaku ten fakt budzi obŻydzenie -TYLKO NIE W URZĘDNIKACH LUBELSKIEGO UM. Dwa dni wcześniej ponoć sadzili tam żonkile, pytanie czemu z tego tak ohydne gó*no wyrosło ?
|
|
Cześć przyjaciele, chcę, żebyście wszyscy wiedzieli, że dostałem moją pożyczkę, i było łatwo i szybko, jeśli potrzebujesz pożyczki na opłacenie rachunków za e-mail:
donaldshawloanhelp@gmail.com
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|