Kochamy Was Nauczyciele - wsród wielu obowiązków macie kolejne, bardzo ważne zadanie do wykonania - trzymajcie gender i lgbt z dala od naszych dzieci.
|
|
Te medale niech sobie wsadza tam gdzie słonko nie dochodzi Ja swój złoty oddałem na skup złomu bo tyle wart i niech oczu nie mydlą! Niech zamiast tej blachy nic nie wartej lepiej złotówkę do pensji dolozą!
|
|
42 lata w zawodzie i taki pazerny nie byłem i nie jestem. KOmunie zawsze mało. Ciekawe kto i za co dał ten medal i PO co? A to, że oddałeś na złom, to taka prawda, jak tych co tak usilnie chcą przejąć władzę w Polsce.
|
|
jaK ZA KOMUNY rozdajom na prawo i lewo, ale to tylko ściema na ktorom mało kto siue nabiera; mój kumpel klął jak cholera , bo w tamtym roku został odznaczony jakims metalem i musiał kupic sobie gajerek, pojechac do stolicy województwa i jeszcze czas doliczyć mówił że jak by dostał stówke to przynajmniej flaszke by wypił
|
|
"We invented the history of Poland as a tolerant, open country (...). Meanwhile, we did terrible things as colonizers, a national majority that suppressed the minority, as slave owners or murderers of Jews."
- Olga Tokarczuk (Noble laureate)
|
|
Szczególne osiągnięcia w pracy dydaktyczno wychowawczej nie mają nic wspólnego z nagrodą. Wszyscy wiemy, że nagradzani są za pracę administracyjną w większości pracę organizacyjną, za poświęca ie czasu na działania menadżerskie, biurokrację szkolną a co to ma wspólnego z efektami w wychowaniu lub poświęceniu czasu dzieciom, nic. Tak się tylko to nazywa.
|
|
W odpowiedzi na: Co mówić by jako kraju tolerancyjnego, otwartego (...). Tymczasem robiliśmy okropne rzeczy jako kolonizatorzy, większość narodowa, która tłumiła mniejszość, jako właściciele niewolników lub mordercy Żydów. ”- Olga Tokarczuk (laureatka szlachty)"
|
|
Za co te medale?
|
|
Wsrod tych wszystkich wymienionych osób, większość nie zasługuje na żadne medale, podziękowania, dyplomy i inne nagrody. Jedyne czego chcą to podwyżek , sami od siebie nic nie dają , tylko wymagają.
|
|
Nauczycielu pokaz PITa i pochwal sie ile zarabiasz rocznie ze wszystkimi dodatkami!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|