Fajne balony. A kto posprząta?
|
|
zanieczyszczanie środowiska? a jak samolot na podejściu zassie?
|
|
Dzisiaj w SP nr 4 w Lublinie też był jubileusz. 103 rocznica powstania szkoły. I było smutno :( bo w szkole uczy się 700 uczniów a w dniu święta szkoły uczniowie mieli dzień wolny
:(((((
|
|
Prezerwatywy ?
|
|
Dobra szkoła, wysoki poziom, porządne katolickie wychowanie. Gratulacje dla nauczycieli świeckich i sióstr. Tak trzymać!
|
|
ciekawe czy miały pozwolenie na wypuszczenie balonów w strefie startów/lądowań samolotów
|
|
i mandat za zaśmiecanie się należy chyba że siostrzyczki posprzątają te baloniki!!
|
|
kuźnia katolickiego betonu za nic ma otoczenie, ciekawe, co powiedzą dzieci, gdy dowiedzą się, że religia nie jest obowiązkowa a zamiast boga jest tylko Bug i buk
|
|
A kto sprząta śmieci po fajerwerkach sylwestrowych i nie tylko? Ale w oczy kole bardzo dobra szkoła, która uczy i równocześnie wychowuje, szczególnie tych co sami nie rozumieją co to jest dobre wychowanie. Umieją tylko krytykować to co dobre, a zachwalać to co nie licuje z dobrym wychowaniem. Ludzie co się z wami dzieje?
|
|
Widzę, że sama "elita" minusuje. Bronią szkołę, ale zaśmiecanie środowiska resztkami balonów jest ok. Gratuluję dobrego wychowania.
|
|
A kto sprząta śmieci po fajerwerkach sylwestrowych i nie tylko? Ale w oczy kole bardzo dobra szkoła, która uczy i równocześnie wychowuje, szczególnie tych co sami nie rozumieją co to jest dobre wychowanie. Umieją tylko krytykować to co dobre, a zachwalać to co nie licuje z dobrym wychowaniem. Ludzie co się z wami dzieje?Usprawiedliwiasz śmiecenie tym, że inni śmiecą? To dobre wychowanie widać na zdjęciach. Śmieciarze jak inni, tylko mają się za lepszych bo "katolickich". |
|
Idioci...jakbyście widzieli to te miejsce było wynajęte i wszystko było pod kontrola nic się nie stało . Ludzie umia krytykować a sami papierki , butelki na ulicy rzucają . Jak macie problem z tym to prosze bardzo do siostry dyrektor wszystko jest w papierach że wolno wiec prosze na początku zadbać o siebie !
|
|
Idioci...jakbyście widzieli to te miejsce było wynajęte i wszystko było pod kontrola nic się nie stało . Ludzie umia krytykować a sami papierki , butelki na ulicy rzucają . Jak macie problem z tym to prosze bardzo do siostry dyrektor wszystko jest w papierach że wolno wiec prosze na początku zadbać o siebie !Jest w papierach kto posprząta balony po okolicy? Ja nie śmiecę. Śmieci wyrzucam do kosza,a jak nie ma w pobliżu to zabieram ze sobą. |
|
A pedaluchy po swojej paradzie posprzątali? Do dzisiaj smród po niech roznosi się po okolicy
|
|
Zarabiam od 8357 do 10642 dolarów tygodniowo i wiesz, że to najprostsza praca, o której słyszałem. Muszę po prostu natknąć się na niektóre strony internetowe i moja praca jest kompletna. Mogę pracować z dowolnego miejsca w dowolnym momencie, cieszącc sięę moim życiem i uwielbiam to robić. Możesz też zrobić to samo, ...
odwiedzając tę stronę .......... ➥➥ ➥ ➥➥ CashPay40.Com
|
|
Owszem, wszystko zostało zgłoszone m.in. także na lotnisku.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|