Same testy i poziom jak dla imbecyli. Zenada.
|
|
Żenada to twoje całe życie. Pozdrawiam :)
|
|
a po *** te wszystkie egzaminy bo jeżeli uczeń zdawał z klasy do klasy tzn. że umie na tą ocene co otrzymał na świadectwie. Co za baran wymyślił te różne egzaminy
|
|
Żenada to twoje całe życie. Pozdrawiam :)Pytanie tylko czy taki egzamin coś wnosi. Nie lepiej było kiedyś.... |
|
A co będzie jeśli okaże się że w komisji siedziała osoba z wyrokiem? Czy będzie to podstawa do unieważnienia? Czy osoby z lapanki były sprawdzane pod tym kątem? A co jeśli ZNP rzeczywiście znajdzie jakiegoś pedofila co dzisiaj pilnował egzaminów? Przecież taki celowo mógł się zgłosić? Taki koń trojanski?
|
|
Szkoda mi tych dzieci. Uczą się tego co im się w 95% do niczego w życiu nie przyda a to co na 95% będą musieli się nauczyć nigdy w szkole poznają. Jako 40 latek odnoszę wrażenie że szkoła jest tylko po to żeby czymś zająć młodego człowieka , ewentualnie ta wiedza przyda się kiedyś do rozwiązywania krzyżówek.
|
|
Zadałbym ciału pedagogicznemu pytanie;
Wskaż w tekście tych wszystkich arkuszy ;
A. Zgorszenia.
B. Insynuacje.
C. Zawracania głowy.
D. Teksty zbyteczne.
E. Wyrazy gówno warte.
Bezwzględu na wynik testu wy***ka dyscyplinarna najsrożejjaksięda.
|
|
Krótko skomentuje ten egzamin: Życie mnie
Mnie
|
|
Jak zobaczylam tą fraszke myślałam że to jakiś żart. Niestety nie, na całe szczęście egzamin gimnazjalny mam już dawno za sobą. Szkoda tylko, że teraz w szkołach z dzieic robią debili zamiast czegoś uczyć przydatnego.
|
|
Kiedyś też były egzaminy ósmoklasisty, zdawało się je w szkole do której chciałeś się dostać. To samo po maturze...a są po to by sprawdzić wiedzę dzieciaków, bo różnie z nauczycielami bywa, egzamin zewnętrzny pokazuje, jak naprawdę jest, a nie jak widzimisię nauczycielowi... nie bredź
|
|
Kiedyś też były egzaminy ósmoklasisty, zdawało się je w szkole do której chciałeś się dostać. To samo po maturze...a są po to by sprawdzić wiedzę dzieciaków, bo różnie z nauczycielami bywa, egzamin zewnętrzny pokazuje, jak naprawdę jest, a nie jak widzimisię nauczycielowi... nie bredźKomentarz do @xyz |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|