A może poprosić Krowy+, bo świnie+ same się zgłosiły.
|
|
Na jednym z forów osoba o nicku Vincent stwierdziła, że skoro nauczyciel pracuje tak dużo jak mówi to powinien w czasie strajku spać na styropianowe w szkole. Wziąłem sobie to do serca i dziś tak zrobię... Tylko żeby nie było że okupuje szkole. Ja spełniam wolę rodzica
|
|
Nauczyciele zadzwońcie do Łodzi czy Broniarz pozwolił otworzyć szkołę której ZNP jest właścicielem przy okazji zapytajcie jakie są tam place. Może wam koledzy powiedzą.
|
|
Kto będzie odpowiadał za nie zrealizowaną podstawę programową? Broniarz?
|
|
A może poprosić Krowy+, bo świnie+ same się zgłosiły.Już się zgłaszają... Tak w radio słyszałem |
|
No, ale wg MEN i ***zji strajkuje tylko 48,5% szkół. Więc te szkoły które pracują i nie strajkują, spokojnie mogą zająć się dziećmi, egzaminami, itd. O co ten szum? Skąd ten płacz MEN-u i urzędników partyjnych?
|
|
Wg prawa za dni w które zgraja z ZNP nie wykonuje pracy nie powinno się wypłacać wynagodzenia. Mam nadziję, że odpowiednie służby tego dopilnują
|
|
Świnią to jest każdy kto próbuje przeszkodzić mojemu dziecku w pisaniu egzaminu.
|
|
Sami oceńcie czy po 15-latach nauczania biologii w liceum w moim rocznym zeznaniu podatkowym uwzględniającym płacę zasadniczą+dodatki+nagrody+13 mam wpisane 89270,00zł brutto. Wg mnie te zarobki pozwalają na wegetację a nie normalne życie - min. raz do roku wakację i kupno nowego samochodu w salonie tak co 5lat.
|
|
Świnią to jest każdy kto próbuje przeszkodzić mojemu dziecku w pisaniu egzaminu.Nie denerwuj się. MEN ma wszystko pod kontrolą. Tysiące osób do pilnowania się zgłosiło . W co drugiej szkole brak strajku. Twoje dziecko napewno zda egzamin. Nawet pewnie jeszcze lepiej napisze bo nie będzie musiał patrzeć się jak ty mówisz na świnie w zespole nadzorujacym. |
|
superbiz.se.pl/wiadomosci/pis-oplaca-internetowych-trolli-by-siali-propagande-aa-jLEf-SoL1-mQiX.html
|
|
Wiedza i poziom zaangażowania wiekszosci nauczycieli predysponuje ich jedynie do wypasania swin i dojenia krów. Nie wiem za co chca zarabiac 8000 zl ? Poza tym tych zdolnych i ambitnych i tych slabych wrzuca sie do jednego worka płacowego. Tu jest problem
|
|
Sami oceńcie czy po 15-latach nauczania biologii w liceum w moim rocznym zeznaniu podatkowym uwzględniającym płacę zasadniczą+dodatki+nagrody+13 mam wpisane 89270,00zł brutto. Wg mnie te zarobki pozwalają na wegetację a nie normalne życie - min. raz do roku wakację i kupno nowego samochodu w salonie tak co 5lat.Akurat się mylisz. Biologi jest tyle w podstawach co kot naplakal. Przeważnie 1 godzina tygodniowo. Nauczyciel biologii takiej sumy na oczy nie widział. Tu trudno na etat uzbierać z godzin |
|
Za cały bałagan w oświacie odpowiada rząd z Panią Zalewską na czele! A gdzie jest i co robi Pani Zalewska? Od wczoraj jakoś nikt jej nie widział !
|
|
Drodzy rodzice mniej przejmujcie się egzaminami, a bardziej tym gdzie wasze pociechy miejsce w nowej szkole znajdą. We wrześniu to wy będziecie protestować jak przyjdzie dowozić dziecko do odległej miejscowości bo w Lublinie zabraknie miejsca. Ja też powiem wtedy że strajk jest polityczny bo przed wyborami. Pamiętajcie są teraz dwa roczniki dzięki reformie
|
|
Słabe wyniki egzaminów MEN usprawiedliwi strajkiem. Egzamin klas 8 to będzie pogrom, dno - obym się mylił. Podstawa programowa przygotowywana była na kolanie, szybko i byle jak.
|
|
Poroszą krowy+, jeżeli świń+ nie wystarczy.
|
|
Zbliża się 13.00 koniec strajku na dziś połowa nie....bòw już w domku.
|
|
Jazda to się dopiero zacznie we wrześniu jak połowa górników nie dostanie się do "wymarzonej" szkoły. Wtedy podziękujecie Zalewskiej, Szydło i Kaczyńskiemu
|
|
Powinni zlikwidować karte nauczyciela a nauczycieli zatrudniać na zasadach B2B i wtedy przynajmniej by zaczeli sie przykładać do swojej pracy bo można by bez problemu rozwiązać kontrkt jak wyniki nauczyciela by były słabe.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|