Już po egzaminie. Źle nie było. Dzięki strajkowi miałem tydzień na spokojne powtarzanie. Jutro może być trudniej niestety. Boję się matematyki strasznie
|
|
10:26 i już podane arkusze egzaminacyjne. Nie za wcześnie???120 minut na pisanie. Egzamin rozpoczął się nie wcześniej jak o godzinie 9:00 Dziwne!
|
|
Nic w tym dziwnego. Arkusze są prawnie chronione do czasu rozpoczęcia egzaminu. Przecież zdający na sali nie mają urządzeń telekomunikacyjnych więc nie ma obawy o niesamodzielna pracę.
|
|
Skończyłem pisać egzamin właśnie, ten egzamin był próbny, był inny :/
|
|
Jakie TEMATY i PYTANIA ???
|
|
MAŁY KSIĄŻĘ
|
|
Szczerze to nie spodziewałam się takiego łatwego egzaminu. Mało było z gramatyki a trzeba było znać lektury. Ciekawe co jutro z matematyką.
|
|
Córka bardzo zadowolona , mówi że nie spodziewała się tak prostego egzaminu, jutro matma trzymajcie za wszystkich zdających kciuki .
|
|
Nauczycieli powinno powinno być o połowę mniej, tak jak zmalała liczba uczniów. Zostawić tylko najlepszych, a nie leni i zatrudnianych po znajomości. A strajkowicze, którzy wzięli dzieci młodzież za zakładników, pod sąd.
|
|
Mam żal do nauczycieli, że przed tak ważnym egzaminem 8 klasisty nie było ich przy moim dziecku. Nie zrealizowano materiału. Kto odpowie jak jutro mój syn nie obliczy całki albo równania rozniczkowego nie rozwiąże?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|