Łatwe to było. Dłużej tylko nad całką myślałem. Dobrze że rodzice powtarzali, że korepetycje wszystko rozwiążą gdy się nieregularnie do szkoły chodziło. Jutro będzie łatwiej z angielskim. Dużo filmów oglądam po angielsku
|
|
Ty chyba na głowę upadłeś, to był dramat, ajk mozna tak dowalic na koniec roku eksperymentalnemu rocznikowi
|
|
Ja tam się zgadzam, że łatwe było. Na pewno łatwiejsze od polskiego. |
|
po prostu jesteś tępy skoro uwazasz, ze to bylo trudne XDD
|
|
Nie było to bardzo trudne, ale też nie było mocno łatwe. Tak w 60% trudne, a w 40% łatwe. Takie średnie. Jednak nie mogę cenić czy próbny czy ten był łatwiejszy.
|
|
To było tak łatwe, że aż za łatwe.
|
|
Banalny egzamin chyba otwarte łatwiejsze od zamkniętych
|
|
Ale łatwe było . Dziękuję nauczycielom za trud. Pani Basiu serdecznie dziękuję. Karol klasa VIIIb
|
|
Zawsze tuż przed takimi egzaminami nauczyciele podbudowywali uczniów. Ale tym razem dali ... .
|
|
*bynajmniej*
|
|
" w czasach, gdy nic nie dostawaliśmy, za poprzednich rządów P0-PSL, nie było żadnych strajków. Kiedy zamykano szkoły też nie było strajków. Kiedy zwolniono około 40 tysięcy nauczycieli też nikt nie strajkował. ten strajk ma drugie dno, czyli polityczne."
|
|
***s://***youtube.com/watch?v=PpPoN9F_urI&fbclid=IwAR3R5UnUVitIa-hSc-T0QtxzZadCnmIIMSLYMdnSGcK4S8F6x07KbTiABh4 szybko wchodźcie bo usuną
|
|
Repetytorium ósmoklasisty znajdziecie tutaj: ***s://pewniakiosmoklasisty.pl/
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|