"Jak może wyglądać terrorysta?"*** Terrorysta może wyglądać przez okno . . .
|
|
No to elektrycy mają przechlapane. Idąc do szkoły naprawić awarię (lub wykonać inne prace elektryczne) niosąc zwój kabli i przewodów według tej kretyńskiej instrukcji mogą być uznani za terrorystów
|
|
W Lubelskiem terrorysta ma za pazuchą siekierę! Proste!
|
|
Jestem po operacji. Wystają ze mnie kable. Proszę przyjechać i mnie zwinąć.
|
|
A jak wystaje mu jeden kabel ?
|
|
A jak wystaje mu jeden kabel ?Znaczy - donosiciel . . . :) |
|
'Jak wygląda potencjalny zamachowiec? Jest samotny albo wchodzi z osobą, która następnie go opuszcza. Porusza się niespokojnym krokiem. Jest ubrany nieadekwatnie do pogody, albo ma wystające kable." - niech dodadza, ze ubiera sie na czarno, dobrze, ze juz dawno ukonczylem szkoly bo zamkneliby mnie jako terroryste;p
|
|
Teraz samotny facet nie tylko bedzie placil na cudze potomstwo 500+ itp, pewnie w porzyszlosci bykowe to jeszcze wezma go za terroryste.
|
|
Czyli, że ksiądz jest potencjalnym terrorystą? Ubiera się nieadekwatnie do pogody, ekstrawagancko bo w sukienkę, pod którą kto wie jaką chowa broń.... np. nagą broń.
|
|
Opis terrorysty: rezprezentujacy obce panstwo facet chodzacy w dlugiej czarnej sukience, moralizuje i poucza wszystkich, wszedzie sie wtraca i politykuje publicznie agitujac za jedna partia, czesto ma sklonnosci homoseksualne i pedofilskie, przepisy prawa go nie dotycza, udajacy eremite hipokryta, ktoremu nie obce sa uciech ziemskie i w pelni z nicj korzysta - wszak nie samym chlebem zyje czlowiek;p
|
|
To dowodzi jak mocno oderwało i daleko odrzuciło urzędasów i biurwy od rzeczywistości...! Siedzenie w klimatyzowanych ministerstwach i przechadzanie po marmurowych korytarzach a wieczorem oglądanie TVPiS powoduje ich dryf na przestworza oceanu niewiedzy i głupoty... Pewnie napisanie, wydania i dystrybucja tego "poradnika" kosztowało krocie polskiego podatnika... Jak zwykle...
|
|
Jak PiS eksperci uznali,że terrorystą maja wystawać kabelki to terroryści mają się do tego zastosować.Jasne
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|