Opuściliście dzieci w najważniejszym ich życiowym momencie - powinniście się zapaść pod ziemię. Oby rząd nic wam nie dał.
|
|
Mam nadzieję, że i święta spędzą w szkole :)
|
|
Zdemoralizowane nieroby. Ten strajk przypieczętuje wygraną PiS w kolejnych wyborach parlamentarnych. Raczej nie o taki efekt im chodziło.
|
|
To mi dyscyplina. Paranoja! Czym wy się chwalicie! Macie umowy o pracę? Tam są prawa i obowiązki! Poza tym miejcie świadomość, że żyjecie na koszt podatnika. Podatnik czyli społeczeństwo domaga się waszej pracy z naszymi dziećmi, nie polityki!
|
|
Jeśli rząd zgodzi się na warunki ZNP i zapłacenie pensji za dni strajkowe nie otrzymają mojego głosu w żadnych wyborach. Państwo należy szanować a nie rozwalać od środka. Jesteście jak piąta kolumna a dzieci nasze dzieci stały się zakładnikami waszych zadań.
|
|
Bardzo chciwi i mściwi ludzie w tym ZNP
|
|
to jest WSTYD...że nauczyciele opuścili dzisiaj swoich UCZNIÓW.
Wszystko jestem w stanie zrozumieć ale nie to, że w najważniejszym dniu (krok w dorosłość) nauczyciel nie wspiera ucznia.
To jest nieprawda, że nie chodzi Wam o pieniądze tylko o godne traktowanie. Ja też chce być godnie traktowana, ja też chce więcej zarabiać ale nie kosztem innych a na pewno nie DZIECI!!!
Później będzie zemsta na młodzieży i stawianie jedynek bo nie wyrobią się z materiałem a na tłumaczeni zabraknie czasu. WSTYD!!!!!!!
|
|
Zamiast dzieci i mlodziez przygotowywac do egzaminu to jeszcze bardziej ich narazili na stres. Kiedy maja zamiar nadrobic zaleglosci z programem,jak placza, ze tak ciezko pracuja ponad norme i nie daja rady przerobic wszystkich calego materialu. Nikt nie dostal takich podwyzek w ciagu roku jak nauczyciele. A przedszkolanki tez tak ciezko pracuja, ze domagaja sie takich podwyzek?
|
|
Oddajcie państwu kasę za dwa miesiące laby!
|
|
trolu pisowski wyczerpałeś już swój limit weź się za robotę, albo pomódl się za zdrowie (na rozum za późno).
|
|
kto wam przynosi pączki???....kto Was wspiera????
Przecież Wasze zachowanie jest karygodne drodzy nauczyciele
|
|
Czy w czasie strajku nauczyciele powstrzymują się od udzielania korepetycji i dodatkowego zarobkowania? Proszę o konkretne deklaracje.
|
|
Zjednoczona Prawica daje Wam tyle możliwości socjalnych a Wy nauczycielskie kanalie nadal nienasycone. Nikt Wam w celibacie żyć nie kazał
|
|
A ja bym to zdyscyplinowanie zakłócił im mocnym strumieniem wody na te odważne czerepy i po dwie kaszany tam gdzie nogi łączą się z tułowiem.
|
|
Jakie zaległości? Przecież codziennie po średnio 3.5 godz przy tablicy kolejne 4.5 sprawdzają sprawdziany i inne sprawy szkolne. Właśnie wychodzi jak to wygląda w praktyce. Za 7/16 normalnego etatu chcą zarabiać wiecej niż większość za cały dzień też ciężkiej pracy. Jak korki dla zdolnych dzieci przestaną być obowiązkowe to można mówić o nagrodzie dla dobrych a nie wszystkich nauczycieli.
|
|
Ja też zostałam nie miło potraktowana przez komitet strajkujący. W szkole syna poszliśmy się dowiedzieć kilku rzeczy bo są teraz rekolekcje to mnie panie tam siedzące poinformowały z nerwami że jest strajk do odwołania i jest świetlica. Sami chcą być dobrze traktowani to niech z szacunkiem traktują innych!!!
|
|
Popieram strajkujących nauczycieli w ich proteście o godne zarobki! To rząd jest odpowiedzialny za cały bałagan w szkołach ! Zalewska nie panuje nad chaosem który sama narobiła swoją pseudoreformą, a teraz chce się ewakuować do Brukseli !
|
|
Opuściliście dzieci w najważniejszym ich życiowym momencie - powinniście się zapaść pod ziemię. Oby rząd nic wam nie dał.
|
|
"Dyscyplinują się, żeby jednak nie pracować." Ludzie, toż to Witkacy, Mrożek i Bareja . Szkoda, że żaden z nich nie żyje, bo mielibyśmy ubaw po pachy.
|
|
Z tym pilnowaniem to im z normalnej pracy przeszło. Bo też tylko patrzą żeby innym się nie chciało normalnie pracować, bo albo na korki nikt nie przyjdzie albo ich gorzej będą oceniać.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|