Moja studniówka odbyła sie równo 20 lat temu. Pomimo ciężkich czasów zabawa była cudowna. Z pewnością było skromniej, ale każdy cieszył sie wspaniałymi chwilami oraz niezapomnianym towarzystwem.
|
|
Moja się nie odbyła, bo był stan wojenny i odwołali : (
Patrząc z perspektywy czasu i bieżących wydarzeń politycznych, to mogę się ubiegać o status pokrzywdzonego przez PRL ; )
|
|
świetne, 10/10 ciekawe ilu mamy takich "kombatantów" |
|
a moja była świetna w tym roku... znaczy to była mojej dziwczyny 100dniowka ale byo naprawde super; pozdr dla wszystich ktorzy bawili sie w zs2 w Puławach:)
|
|
Co do studniowki w ZS2 w puławach to dyrektorka mogła by chociaż zmienić kiecke bo drugi rok w tej samej . To chyba ze nauczeyciele słabo zarabiają, ale bez przesady.....................
|
|
W ZS2 Puławy Dyrektor jest płci męskiej. A poza tym maturzysta nie pisze z błędami i głupot !
|
|
Hehe. Ja moją miałam także 10 lat temu;) Było dość hucznie, bo sami zajęliśmy się przygotowaniami. Nauczyciele szybko nas opuścili i była impreza do rana, mocno zakrapiana ale kulturalna. Pamiętam, że następnego dnia startowałam w olimpiadzie filozoficznej i odpadłam;) Także musiało być fajnie. Miłe wspomnienia, szkoda że teraz już nikt nie zaprasza;)
|
|
ja na swoja czekam jeszcze 6 dni:) mam nadzieje ze bedzie super:)
|
|
Pozdro dla ZS1 lublin;) 100dniówka bez nas
|
|
Moja studniówka ktora się wczoraj odbyła była super. Jestem bardzo zadowolona
|
|
Most resistant to the letter wholesale designer bags
is to satisfy the searching desires coach outlet store
Fashion generous authentic nfl jerseys
No substitute for beautiful coach handbags on sale
Top fashion coach bags outlet
Preferential new very low prices coach outlet store online
Cheap and good-looking coach bags on sale
The most popular topic this yeare authentic jerseys suppliers
Fashion generous nfl jerseys from china Very glad that you buy
|
|
moja tez byla fajna ale poszlam sama
|
|
Ja na swojej nie byłem, bo nie chcialem iść sam....teraz żałuję
|
|
Moja była świetna, choć skromna - w szkolnym budynku. Dobrze to wspominam.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|