Z tego co słyszałem to jakoś do 30 kwietnia jest dużo promocji a potem nie wiadomo co będzie.
|
|
a słyszałam że na WSB sa promocje cenowe a dokładnie na jak to jest z tymi opłatami ?Witam ponownie! Iga ceny studiów na uczelniach Wyższej Szkoły Bankowej znajdziesz na stronie wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/ceny-studiow i tam cię zapraszam. W razie kolejny pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia |
|
a słyszałam że na WSB sa promocje cenowe a dokładnie na jak to jest z tymi opłatami ?Witam ponownie! Iga wszelkie informacje na temat cen studiów w oddziałach Wyższej Szkoły Bankowej znajdziesz na stronie wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/ceny-studiow. Dodam, że nasza promocja zniżkowa została przedłużona i do 31 maja można z niej skorzystać - darmowe wpisowe i czesne już od 195zł miesięcznie. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia |
|
Czy cena konkretnych studiów np informatyka może różnić się w różnych miastach na WSB?
|
|
Tego nie wiem, ale w poziomie na pewno widać różnicę. Każde studia mogą wyglądać inaczej, wiele zależy od prowadzących. Wybrałam w tym roku dietetykę w Szkołach Mydłowskiej w Warszawie, a to przede wszystkim ze względu na plan - już rozwijam się w tym temacie, wiem kto tam pracuje i jakie zajęcia prowadzi. I wiem również, że jeśli tylko podejdę dojrzale do tematu, to zawodowo uda mi się osiągnąć coś fajnego.
|
|
Czy cena konkretnych studiów np informatyka może różnić się w różnych miastach na WSB?Witam ponownie! Tak, tak właśnie jest. Dlatego też sugeruję przejrzenie cennika studiów na naszej stronie internetowej wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/ceny-studiow. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia |
|
Dziękuję za informację, tak właśnie zrobię.
|
|
Możesz rozwazyć również ten kierunek studia biznesowe Kraków - przyszłościowy i popularny.
|
|
moim zdaniem warto się uczyć co do wyboru uczelni i kierunku to indywidualna sprawa a jeżeli uczelnia ma dobrą ofewrtę dla studenta a o takiej czytałem o WSB to warto się nad tym zastanowić.
|
|
Z tą opłacalnością to różnie bywa jeden w zawodzie takim zarobi tyle drugi więcej czy mniej. Nie to jest chyba najważniejsze, dobrze jest lubić to co się studiuję np ja lubię komputery i wógóle dlatego poszedłem na informatykę na WSB.
|
|
ja jescze się namyslam pomiedzu kierunkiem na WSB a inna uczelnią ale wychodzi na to że dzięki promocjaom stawek opłat za studia w WSB zaoszczedzę kilkaset złotych a dla studenta to dużo.
|
|
O tak grafik komputerowy to też dobra fucha, nie wiecie czy na WSB jest taki kierunek?
|
|
Jurku studia na kierunku Multimedia i grafika komputerowa możesz podjąć w naszych oddziałach w Poznaniu, Gdyni, Gdańsku oraz w Chorzowie na kierunku Grafika w biznesie. Zapraszam zatem do aplikacji na studia! Dodam też, że do 15 lipca można skorzystać z promocji i zyskać darmowe wpisowe i czesne już od 195zł miesięcznie na pierwszym roku studiów.
Pozdrawiam, Renata Mazur
Online Ekspert WSB Studia I stopnia
|
|
Obecnie do 15 lipca można skorzystać z promocji i zyskać darmowe wpisowe i czesne już od 195zł miesięcznie na pierwszym roku studiów. W razie kolejnych pytań pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia |
|
Do kiedy trezba dokładnie zapłacić za pierwszy semestr?
|
|
Czesne można zapalcić za cały rok z góry od razu lub w ratach. Oferujemy możliwość rozłożenia opłaty na 2,10 oraz 12 rat. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia |
|
Czy jest możliwość studiowania na tej uczelni online?
|
|
kierunków jest wiele ale po maturze cięzko wybrać odpowiedni kierunek czytałem ofertę WSB jest ciekawa do tego promocja cenowa do 15 lipica
|
|
Ja po maturze jestem już ładnych kilka lat, dopiero dwa lata po niej zdecydowałam się na studia. Teraz kończę magistra (zarządzenie) i zastanawiam się co dalej. Pracuję w nieruchomościach, częściowo praca pokrywa się z wykształceniem, ale nie w 100%. Zastanawiam się, czy poszukać jakichś studiów podyplomowych, czy zrobić np. jeszcze jakiś jeden kierunek (ale przeraża mnie znów tyle lat studiowania), czy może jakiś kurs... I jestem w kropce. A jeszcze we wrześniu obrona :)
|
|
Witam! Jeżeli interesuje Cię kontynuacja kierunku związanego z nieruchomościami to serdecznie zapraszam Cię na stronę wsb.pl/studenci/studia-podyplomowe/kierunki?title=&title_op=806 gdzie możesz przejrzeć ofertę Wyższej Szkoły Bankowej, z podziałem na miasta oraz specjalizacje. Dodam też, że zapisując się na studia do 10 sierpnia za wpisowe zapłacisz nie 400 zł, a jedynie 100 zł, a na czesnym możesz zaoszczędzić nawet 300zł. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB |
Strona 2 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|