Będą jakieś ulgi na czesne na studiach WSB II stopnia?Witam, Axim, zapisując się do 12.08. możesz liczyć na zniżkę w wysokości 300 zł oraz brak opłaty wpisowej. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB II Stopnia
|
|
ale ten termin jet również ważny przy zapisaniu się online?
|
|
tydzien temu sie rejestrowałem to miałem swietna promke na podyplomowe studia na WSB w Opolu teraz nie wiem jak to jest trzeba na bierzaco szukac na stronie promek :D
|
|
Tydzień temu.. Szkoda, że znów przegapiłam, ale zastanawiałam się, czy iść na magistra teraz, czy za rok. Pewnie już nie ma żadnych promocji przy zapisie?
|
|
Witam, promocja została przedłużona do 16 września na dotychczasowych warunkach. Obowiązuje również przy zapisach online. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB
|
|
Czy to prawda, że można na Państwa uczelni połączyć studia magisterskie z podyplomowymi? Nie ukrywam, że dla mnie to byłoby ogromne ułatwienie i oszczędność czasu.
|
|
A czy studiując na innej uczelni to z dyplomem w ręku z tamtej uczelni mogę aplikować na WSB?
|
|
ale ten termin jet również ważny przy zapisaniu się online?Witam, promocja została przedłuzona do 16 września. Wciąż możesz liczyć na zniżkę 300 w czesnym oraz brak opłaty wpisowej. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB II Stopnia |
|
Czy to prawda, że można na Państwa uczelni połączyć studia magisterskie z podyplomowymi? Nie ukrywam, że dla mnie to byłoby ogromne ułatwienie i oszczędność czasu.Witam, tak, stnieje możliwość połączenia dwóch rodzajów studiów realizowanych w tym samym czasie: studia II stopnia i studia podyplomowe. Dzięki temu można uzyskać dwa dyplomy w dwa lata. Pełna oferta znajduje się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB II Stopnia |
|
A czy studiując na innej uczelni to z dyplomem w ręku z tamtej uczelni mogę aplikować na WSB?Witam, oczywiście, ni e musisz być absolwentem WSB, by aplikować na studia II stopnia. Zachęcam do zapoznania się z naszą ofertą. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB II Stopnia |
|
dzięki tej promocji która jest do 16 września ile mogę zaoszczędzić ?
|
|
Witam,
W obecnej promocji nie pobieramy żadnej opłaty wpisowej. Zachęcam do zapoznania się z ofertą na naszej sronie inernetowej. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB II Stopnia
|
|
nic tylko poczekac na nastepny nabór na WSB :D ciekawe kiedy bedzie mze w nastepnym roku sie zapisze na studia magisterskie i w konc u bede miał pełne wyzsze :)
|
Strona 6 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|