a zrobic tym studenciakom juwenalia w rwdawcu na lotnisku! tam miejsca im moze wystarczy!
|
|
Negatywne komentarze na temat juwenaliów piszą chyba ludzie starsi którzy juz zapomnieli o tym ze każdy ma swoją młodośc. Prawda czasy sie zmieniają i teraz młodziez może bawi sie troche inaczej ale czy kiedyś młodzi sie nie bawili??/ nie popełniali błędów??? Na to wygląda
|
|
Mają rację. Był TYLKO JEDEN TOI-TOI - skandal! Do tego ograniczenie na bramce - mozna bylo wniesc piwo w puszkach tylko jednej marki. Porażka po całości, tylko artyści się sprawdzili mimo niesprzyjających warunków...
|
|
jak studenci są wściekli, to moze wścieklizna ich dopadła...
|
|
A JA NIE MOGŁEM NAWET PUSZKI LECHA WNIEŚĆ!!! I NIE DAŁO RADY PRZETŁUMACZYĆ TYM GŁĄBOM OCHRONIARZOM, ŻE MOGĘ!!! SKANDAL PO CAŁOŚCI, A LECHA JUŻ NIGDY NIE KUPIE!
|
|
kurfa. nie wierzę. za moich czasów było nie dopomyślenia zeby student na juwenaliach narzekał że TOITOIA nie ma. Lało sie na łące i było git. Widać, czasy się zmieniają i teraz student to kultura. Do dupy z takimi juwenaliami...
|
|
Ciekawe ilu tych co narzeka kiedykolwiek pomyslalo o tym by pomoc w czymkolwiek w przygotowaniu juwenalii?
Narzekac jest najlatwiej - zrobic cos - znacznie trudniej.
U nas wciaz jest modne: No to wezmy sie i zrobta!
|
|
kurde a mogliśmy się dogadać z Perłą
medykalia były super feliniada też ok. to po co nam był ten LEch
|
|
ciekawe czy na Juwenaliach też będą takie ograniczenia piwne, wie ktoś coś?
|
|
Taaaa pić chcą i piją ale posprzątać już po sobie nie potrafią - bydlo gdzie stoi tam odpadki rzuca i tak widać "nasi" studenci robią bo w piątek rano wszystko walało się na ul.Głębokiej. "Pić to trzeba umić".
Poza tym jakie samorządy studenckie takie koncerty... ale to już zostawiam studentom do oceny...
|
|
|
|
Młodzi czy nie - ale to nie znaczy że student=chlew a taki obraz dziś był widoczny na rogu Głęboka/Kraśnickie... i komu student wystawia świadectwo? - tym starszym czy sobie? Oczywiście później się student obraża jak różne epitety padną pod jego adresem ale posprzątać nie potrafi...
|
|
byłam na tym koncercie i uważam, że troche za surowo ocenili tą impreze. nagłośnienie bylo bardzo dobre, nieprawdą jest, że ludzie stali sobie na głowach, bo sama osobiście swobodnie się bawiłam, tańczyłam nikomu nie przeszkadzając. stałam w połowie tegoplacu i nie miałam najmniejszego problemu z dostrzeżeniem co się dzieje na scenie! ludzie tylko krytykowac potraficie?!!
zaskoczył mnie co jedynie fakt iz nie wolno wnosic innego alkoholu niz sponsorzy. ale sytualcja do rozwiazania :) ogólnie bawiłam się bardzo dobrze
|
|
studenckie dni kultury? to dlaczego pełno było tam "fanów sportu" ubrany na dresowo? to chyba studencka impreza więc można było wpuszczać za okazaniem legitki. Poza tym wpuszczanie dzieci z podstawówki na koncert to chyba gruba przesada....
|
|
oczywiście, że nie - na uwenaliach sponsor jest dla studentów i nie robi puszki po 6 zł |
|
przeciwko studentom sa pewnie tutaj te łyse pałki ćwierćmózgowe -> czytaj dresy , albo jakies stare pryki
trzeba przyznac , organizacja byla do d... , nic nie bylo widac bo tak scena ustawiona ... podejscie na góre po jakis krzakach , masakra ! , nie mozna wniesc puszki... hellou ! ochrona z ilorazem inteligencji pawiana , toalet moglo byc troche wiecej , ale juz takiej rzadkiej tragedii z nimi to nie blyo
w porownaniu z medykaliami , gdzie organizacja byla pierwsza klasa , porazka !
|
|
Lech zapłacił i tylko jego można było wnosić na teren koncertu. Nie dziwi mnie to że duża liczba osób siedziała na trawnikach, kupiłem sobie 3 browce, a tu ochroniarz mi mówi że można wnosić tylko piwo sponsora ale jak by co tu jest kosz na inne piwa, jak tu się nie wkurzyć pojechałem do domu zostawiłem piwa i w osiedlowym kupiłem Lecha co by nie musieć płacić dwa razy tyle.
|
|
Przeciwko takim "studentom" jak ty na pewno jestem - po pierwsze wstyd przynosisz porządnym ludziom, którzy studiują. Nie znasz chłopaku poprawnej polszczyzny a mienisz się studentem - podstaw uczy się w szkole! Poza tym jak czytam takie bzdury to wcale nie dziwię się tym "starym prykom", którzy na młodych ludziach psy wieszają (a sam jestem jeszcze w młodym wieku). Biedactwo... piwka ochrona nie pozwoliła Ci wnieść... a co, nie umiesz się bawić bez piwka? Nie mów mi tylko, że to dorosłość... smutne... |
|
Na takich imprezach to jest tak: organizatorzy sciągają tyle kasy od sponsora żeby im została niezła działka a zabawa i warunki koncertu są już sprawą 2-rzędną.
|
|
Na tym placu jest z górki więc jak scena jest najniżej to każdy kto jest dalej powinien widziec, ja nie mialem problemu przynajmniej a wysoki nie jestem,
bezpodstawny zarzut. Wiadomo że lepiej jakby było na miasteczku, ale podziękujmy mieszkańcom miasteczka, którzy się nie zgodzili na trzy dni koncertów.
Jamal był słaby , Marika tą miotłe to powinna mu w tyłek wsadzić.
Myślę że jak macie jakies 'ale' zawsze można się włączyć w organizację, rąk do pracy zawsze brakuje.
Najłatwiej jest narzekać.
pzdr
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|