Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Praca w domu a więc opracowanie,wysłanie przygotowanych zadań dla uczniów może być podstawą do zapłaty lub braku no i ZUS też może się przypomnieć !!!
Odpowiedz
idę o zakład że dzieciaki do szkół wrócą najwcześniej po weekendzie majowym..i to jest najbardziej optymistyczny scenariusz...
Odpowiedz
A kto z tymi dziećmi będzie siedział? Kto będzie pracowac w szpitalach, piekarniach, sklepach, przychodniach i komunikacji miejskiej? Największe szczury pozwiewały do domów na L4, bo im się nalezy, reszta musi zasuwac na nich na podwójnych obrotach.
Odpowiedz
Po mojemu powinni przy najmiej dwa tygodnie w wakacje odrobić
Odpowiedz
We wrześniu MOZE wrócą
Odpowiedz
Mam już *** po dziurki w nosie tą kwarantanną jak myślicie ile przeciętny uczenie wytrzyma siedzenie pod przymusem w domu kilka dni ok może i idzie wytrzymać ale nie tygodni ***
Odpowiedz
Pani z dziekanatu na jednej z lubelskich uczelni powiedziała mi, że najlepiej by  było  gdyby CAŁY ROK wystąpił o roczny URLOP DZIEKAŃSKI tak , aby wznowić zajęcia za rok począwszy od semestru letniego. Istnieje poważna obawa, że ze względu na dużą ilość zajęć praktycznych na uczelni nie da się w sposób skuteczny dokończyć semestru letniego i przeprowadzić sesji szczególnie jeśli przerwa w zajęciach bęzdzie trwała dł€żej niż 2 miesiące.
Odpowiedz
Dobrze, że dzisiaj prawie każdy ma w domu komputer, internet. Wyobraźcie sobie, że coś takiego było by 20 lat temu, gdzie  komputer, a tym bardziej internet był w domu rzadkością...
Odpowiedz
A jak zaliczyć WF?
Odpowiedz
Pani z dziekanatu na jednej z lubelskich uczelni powiedziała mi, że najlepiej by  było  gdyby CAŁY ROK wystąpił o roczny URLOP DZIEKAŃSKI tak , aby wznowić zajęcia za rok począwszy od semestru letniego. Istnieje poważna obawa, że ze względu na dużą ilość zajęć praktycznych na uczelni nie da się w sposób skuteczny dokończyć semestru letniego i przeprowadzić sesji szczególnie jeśli przerwa w zajęciach bęzdzie trwała dł€żej niż 2 miesiące.
 Wprawdzie zdrowie i życie mojej córki jest najważniejsze, ale ministerstwo powinno odjąć wcześniej jakieś decyzje. Córka płaci w Lublinie za wynajęcie mieszkania. Wynajmuje je z koleżanką do 1 lipca.  Jesli ma już na zajęcia nie wrócić to po co mam płacić jeszcze za 3 miesiące jak jej w Lublinie wcale nie będzie?
Odpowiedz
Szkoły powinny być zamknięte przynajmniej do maja. Trzeba zaczekać do Świąt Wielkanocnych i 2 tygodnie po świętach, żeby zobaczyć czy po świętach nie będzie nowego wykwitu epidemiii. Inaczej może być jak po Nowym Roku w Chinach...
Odpowiedz
Po co ucinać kotu ogon po kawałku. Powinna być męska decyzja ze strony ministra szkoły zamknięte przynajmniej do maja a później się zobaczy. Epidemia wycichnie, wygaśnie, to dzieciaki wracają na 2 miesiące do szkoły. Będzie źle, trzeba będzie przewidywać nowe scenariusze.
Odpowiedz
Jak skutecznie uczyć matematyki, fizyki, chemii przez internet??
Odpowiedz
Jak skutecznie uczyć matematyki, fizyki, chemii przez internet??
 Jest to utrudnione, ale przynajmniej szkoły robią co mogą aby minimalizować skutki braku zajęć. Teraz dopiero widać, jak ważna jest szkoła...
Odpowiedz
Nie mam dzieci w wieku szkolnym i nie wiem jak to dokładnie z tym jest. Na pewno jest dużo lepiej niż kiedyś, ale nie wiem czy każde dziecko w wieku szkolnym ma własny komputer z dostępem do internetu. Co jeśli w domu jest jeden komputer na trójkę dzieci w wieku szkolnym?  Albo w domu w ogóle nie ma komputera?  2, 3 lata temu wiem, że były jeszcze w Polsce gminy, gdzie nie było szybkiego internetu. Nie wiem jak jest teraz. Poza tym jak skutecznie wyobrażacie sobie przeprowadzenie domowych sprawdzianów  tak by dzieci nie korzystały w domu z pomocy naukowych. Poza tym dom, a dom. W jednym domu nad dzieckiem z lekcjami siedzą rodzice, pomagają mu w lekcjach i rozwiązują za nie zadania, a w innym domu dziecko jest zadane samo na siebie.
Odpowiedz
Czyli teraz w dobie kryzysu posiadanie internetu jest obowiązkowe.A co grozi za jego brak????????
Odpowiedz
Jeśli ma umowę najmu na czas określony,  to i tak musi płacić do końca umowy.
Odpowiedz
Ciekawe, czy szkoły zapewniły nauczycielom sprzęt komputerowy, czy wykonują pracę na prywatnym sprzęcie? Ktoś wie?
Odpowiedz
Fajnie,że te lekcje się odbywają i dzieci nie mają czasu na głupoty. Jednakże uważam ,że mają za wiele pozadawane
Odpowiedz
A ja myślę , że będą zamknięte przynajmniej do czerwca . Chciałbym zobaczyć takiego kozaka , który weźmie na klatę zdrowie setek tysięcy dzieci posyłając ich do szkoły za wcześnie.
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...