Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Wszyscy nauczyciele mówią że nie muszą pracować na swoich komputerach. Nie muszą. A uczniowie nie muszą mieć własnych, więc takie gadanie, że nie będę korzystać z prywatnego komputera tylko pokazuje jak bardzo nauczycielom w Polsce nie zależy na uczniach. Wolą siedzieć w domu, mieć płacone i najlepiej jeszcze narzekać. Dla chcącego nic trudnego, można skorzystać z telefonu, szkolnego komputera lub pożyczyć laptopa od sąsiada. Uczniowie tez nie znajdują się w komfortowej sytuacji, a od dwóch lat są pozostawiani przed egzaminami sami sobie. Za to rodzice płacą nie małe pieniądze za ksero, książki, przybory, komputery i korepetycje bez których uczniowie ze szkoły nie umieli nic. Takich mamy nauczycieli, co tylko szukają okazji do nicnierobienia... wakacje, ferie, święta, majówki, dni nauczyciela itp... ktoś to wlicza do urlopu?!
Odpowiedz
W mojej szkole nauczamy przez platformy online, prowadzimy video konfrencje z grupami uczniów
Odpowiedz
To że siedzimy teraz w domu to nie znaczy że mamy 24 godziny na dobę na uczenie się i robienie prac domowych! U mnie w szkole mamy tak tego nawalone że to jest niewiarygodne, nauczycieli nie obchodzi to że jesteśmy też ludźmi i mamy swoje ograniczenia, i dają nam po 3 strony codziennie. Dodam jeszcze że zamiast zadać wszystko na dany dzień rano byśmy mogli yo zrobić i mieć spokój, dają wszystko przez cały dzień i praktycznie co 20 minut jest coś nowego, nie każdy może siedzieć przy komputerze całymi dniami i uczyć się po 10 stron materiału.
Odpowiedz
Na YT są programy tematyczne z zakresu chemii , fizyki etc .Dla chcącego ....
Odpowiedz
A co z klasami 1-3 ?
Odpowiedz
Tu się zgodzę. U nas w gminie nie ma szybkiego inetrnetu. Ten, który jest to porażka, albo jest albo brak połączenia. I co dalej....Ja nie mogę pracować zdalnie. Mój syn nie będzie mógł uczestniczyć w żadnej wideokonferencji, bo zwyczajnie mamy z tym problem. Siedzimy i uczymy się sami. Jak długo nie mam pojęcia? Jestem pedagogiem, zadania uczniom wysyłam przez dziennik. Niestety mam rodziców, którzy wogole nie zaglądają do dziennika. A nawet takich, którzy nie podłączyli się do niego od września. Na chwilę obecną ślę im smsy, czy przekazują dzieciom, co robimy i co jest zadane - tego nie wiem!  Jeśli to potrwa dłużej, a potrwa patrząc na sytuację rozwoju epidemiologicznego.. To będzie dla dzieci i ich rodziców koszmar. Niektórzy nauczyciele może i zadają dużo, ale wtedy mają pewność, że dziecko spędza ten czas w domu zamiast urządzać sobie spacery po mieście.
Odpowiedz
No to odrabiaj! Powodzenia zycze haha
Odpowiedz
Do Pani od Biologii... Nie nazywaj ludzi tumanami bo jakim tumanem trzeba być żeby za 2.5...3 tyś zł. pracować?
Odpowiedz
Drogi panie ministrze może do jasnej cholery powie pan konkretnie co robić bo tak być nie może. Niech pan w końcu przestanie w zbudzać panikę wśród uczniów. Nie wiadomo czy egzaminy się odbędą czy nie. Nie wspomnę tu o zdalnej nauce która jest totalną porażką. Niech się pan ogarnie i da decyzję.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...