Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kiedyś chwalili działania rządu w zakresie edukacji. Teraz krytykują

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 22 marca 2018 r. o 18:51 Powrót do artykułu
Moim zdaniem rodzina Elbanowskich to problem sam w sobie. Nawiedzonych ludzi trzeba izolować.
Odpowiedz
troche racji mają, ponieważ obecnie plecaki naszych dzieci ważą faktycznie ok10kg. Nie wieżyłem jak nie zważyłem. Lekcje zmianowe są chyba tylko w tych szkołach gdzie liczebność uczniów jest duża.Na wsi tego nie ma. Kuchnie w szkołach juz były.W niektórych jeszcze są, bo świadczą jeszcze usługi na zewnątrz, więc się opłaca.
Odpowiedz
to wyobrazcie sobie jak te plecaki nosilyby 6 latki, tak ja chciały tego platfusy
Odpowiedz
W tych szkołach to już całkiem pogłupieli z tym zadawaniem do domu. Mój syn pierwszoklasista nie raz ma zajęcia w szkole po lekcjach dodatkowe i jeszcze pozadawane, że jak przyhcodzi do domu to już marudzi, że jest zmęczony, po 5 zadań z matematyki, po kilka z Polskiego i jeszcze wierszyk do nauczenia. Pogięło ich całkiem. Weźcie przykład z Danii gdzie dzieci praktycznie w domu odpoczywają a nie zap...dalają. Ta cała minister edukacji to już dawno rozum zatraciła.
Odpowiedz
undefined napisał:
Moim zdaniem rodzina Elbanowskich to problem sam w sobie. Nawiedzonych ludzi trzeba izolować.
 To się wyizoluj. Gdyby nie było problemu to by nic nie podejmowali tej sprawy i o niej niemówili. Przynajmniej ktoś to ruszył.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...