Chyba stary jestem bo nie słyszałem nigdy żadnego z tych słów... i bardzo dobrze.
|
|
Ta pani ze zdjęcia to wygląda (za przeproszeniem) jak ćpunka a nie alternatywka ;P
|
|
Osoba podająca definicję "jesieniary" jako mężczyzny, chyba zachłysnęła się zachodnią poprawnością polityczną...
|
|
Co jest niby nie tak ze słowem ,,poszedłem"?
|
|
U starszych tych normalniejszych na pewno w tym roku zwycięży "KRYSZTAŁ"
|
|
językoznawca i komunikolog dr hab. Paweł Nowak, prof. KUL
Trochę wstyd się przyznawać do nieznajomości żadnego z tych słów pełniąc taką funkcję. Ja rozumiem że można nie używać ale to jest tak jakby dziennikarz muzyczny nie znał najnowszych hitów, albo projektant mody nie interesował się trendami na wiosnę 2020
|
|
A kto potocznie mówi poszedłem?To samo np. ze słowem w ogóle,rzecież mówi się wogle.
|
|
Ta laska to nie alternatywka tylko fetyszystka
|
|
Poszedłem jest ok, piszą o poszłem.
|
|
Ta dziewczyna na zdjęciu to jakaś heretystyczna ćpunka jako przykład lubelskiej młodzieży. Brawo Redakcja.
|
|
Odpierd...ie się od imion Janusz i Grażyna, zajmijcie się sobą, ujawnijcie swoje, pośmiejemy się z nich.
|
|
Dobra Janek nie sr*j żarem.
|
|
A kwintesencją dzisiejszej młodzieży jest palenie e papierosa a co za tym idzie trzymanie kolegi za siurka.
|
|
Zbrodnią jest naśmiewanie się z imion Janusz i Grażyna, tak samo jak zbrodnią jest to, że peddały i inne zboki zawłaszczyły symbol tęczy. Kiedyś symbol radości, dzieciństwa, optymizmu. Teraz stał się symbolem zwyrodnialców seksualnych. To przykre.
|
|
W głowie siano, w butach siano, tak kulturę zaorano
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|