Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Koniec gimnazjów, niepewność nauczycieli. Czy znajdą pracę?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 14 czerwca 2019 r. o 06:28 Powrót do artykułu
Udanych wakacji, odpoczniecie i świat będzie piękniejszy. ;-)
 W czasie wakacji przegladajcie ogloszenia na OLX
Odpowiedz
Nie biadolic tylko szukac nowego zajecia
Odpowiedz
a prowokator bredziarz 12 tysięcy miesięcznie...
Odpowiedz
STRASZYMY STRASZYMY - - CZY Z SYSTEMU UCZNIOWIE WYPAROWUJĄ ? nieeee , więc robota będzie ...
Odpowiedz
Dobrze że gimnazjony odchodzą do lamusa
Odpowiedz
Nima problemami, na urlaub zdrowotny i poxamiatane 
Odpowiedz
To już wiemy, czemu TBV będzie Górki zabudowywać, skoro tyle taniej siły roboczej się pojawiło.
Odpowiedz
Przecież rocznik, który miał iść do gimnazjów idzie do szkół średnich więc o co cały ten rwestes? Kiedy podstawówkę skracano z 8 do 6 lat to nikt nie płakał nad losem nauczycieli 8 letniej SP, a byly to czasy kiedy podstawówka była niemal w każdej wsi, a gimnazjum tworzono przeważnie jedno na gminę.
Odpowiedz
"Emigracja to nie tragedia tylko szansa"
Odpowiedz
Przez wakacje moga przy lodach dorobic
Odpowiedz
To już wiemy, czemu TBV będzie Górki zabudowywać, skoro tyle taniej siły roboczej się pojawiło.
 A swistak siedzi i czeka
Odpowiedz
Do prywaciarzy wybiją próżniaków strajki
Odpowiedz
Co wy bredzicie. Przecież wygaszanie gimnazjum to proces kilkuletni. Wszystkie roczniki co zaczęły gimnazjum muszą je przecież skończyć. Tak że nauczyciele mieli czas aby się rozejrzeć za pracą w podstawówkach. Wielu z nich zostało nauczycielami objawowymi bo musiało jeździć do kilku szkół aby mieć odpowiednią ilość godzin. Ten rok to już koniec eksperymentu z gimnazjum w naszym kraju.
Odpowiedz
@KREPKI - teraz rządzi pis i jego się czepiam, za tamtej władzy nie było takiej drożyzny, ja na rządach pisu tracę, na rządach PO nic nie zyskałem ani nie traciłem, a nie mam zamiaru być dzieciorobem na życzenie bezdzietnego prezesa
Odpowiedz
Polaczkom to władza, która dała im 500plus z ich własnych pieniędzy może w twarz napluć, a oni jeszcze się obliżą i podziękuję. Naród bez godności.
Odpowiedz
A kto będzie uczył dzieci? Ty? 
Odpowiedz
To nie wysyłaj - możesz uczyć sam dziecko w domu - zgodnie z prawem masz taką możliwość.
Odpowiedz
To niech szukają.  Po co o tym pisac? Co mnie to obchodzi? UP to obchodzi
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...