Udanych wakacji, odpoczniecie i świat będzie piękniejszy. ;-)W czasie wakacji przegladajcie ogloszenia na OLX
|
|
Nie biadolic tylko szukac nowego zajecia
|
|
a prowokator bredziarz 12 tysięcy miesięcznie...
|
|
STRASZYMY STRASZYMY - - CZY Z SYSTEMU UCZNIOWIE WYPAROWUJĄ ? nieeee , więc robota będzie ...
|
|
Dobrze że gimnazjony odchodzą do lamusa
|
|
Nima problemami, na urlaub zdrowotny i poxamiatane
|
|
To już wiemy, czemu TBV będzie Górki zabudowywać, skoro tyle taniej siły roboczej się pojawiło.
|
|
Przecież rocznik, który miał iść do gimnazjów idzie do szkół średnich więc o co cały ten rwestes? Kiedy podstawówkę skracano z 8 do 6 lat to nikt nie płakał nad losem nauczycieli 8 letniej SP, a byly to czasy kiedy podstawówka była niemal w każdej wsi, a gimnazjum tworzono przeważnie jedno na gminę.
|
|
"Emigracja to nie tragedia tylko szansa"
|
|
Przez wakacje moga przy lodach dorobic
|
|
To już wiemy, czemu TBV będzie Górki zabudowywać, skoro tyle taniej siły roboczej się pojawiło.A swistak siedzi i czeka |
|
Do prywaciarzy wybiją próżniaków strajki
|
|
Co wy bredzicie.
Przecież wygaszanie gimnazjum to proces kilkuletni. Wszystkie roczniki co zaczęły gimnazjum muszą je przecież skończyć. Tak że nauczyciele mieli czas aby się rozejrzeć za pracą w podstawówkach.
Wielu z nich zostało nauczycielami objawowymi bo musiało jeździć do kilku szkół aby mieć odpowiednią ilość godzin.
Ten rok to już koniec eksperymentu z gimnazjum w naszym kraju.
|
|
@KREPKI - teraz rządzi pis i jego się czepiam, za tamtej władzy nie było takiej drożyzny, ja na rządach pisu tracę, na rządach PO nic nie zyskałem ani nie traciłem, a nie mam zamiaru być dzieciorobem na życzenie bezdzietnego prezesa
|
|
Polaczkom to władza, która dała im 500plus z ich własnych pieniędzy może w twarz napluć, a oni jeszcze się obliżą i podziękuję. Naród bez godności.
|
|
A kto będzie uczył dzieci? Ty?
|
|
To nie wysyłaj - możesz uczyć sam dziecko w domu - zgodnie z prawem masz taką możliwość.
|
|
To niech szukają. Po co o tym pisac? Co mnie to obchodzi? UP to obchodzi
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|