No to mamy komunę
|
|
popieram. walentynki jeszcze są ok, ale HELLołin to głupota.
|
|
I bardzo dobrze. Koniec z szatańskimi pomiotami...
|
|
idą na przegrane wybory
|
|
co za imbecyle, niedługo tylko majówki i różaniec dzieciom zostaną...
|
|
Brakuje jeszcze do kompletu obowiązkowej nauki religii i obowiązkowych rekolekcji w czasie zajęć lekcyjnych oraz rezygnacji z zajęć etyki.
|
|
ja pieprzę, na kolana i się modlić do przywódcy
|
|
Ładne oczy ;)
|
|
no i miesięcznce
|
|
no i miesięcznice koniecznie |
|
Co za patologia. Niby środek Europy, niby 21 wiek...
|
|
Miesiecznice, tygodnice i dziennice :) kogo nie będzie obniżone zachowanie.
|
|
WRESZCIE!!!!!!!
|
|
Czy wróżby andrzejkowe nie są głęboko osadzone w polskiej tradycji? Przecież to stare zabawy z polskiej wsi. Jeszcze chwila i z lektur zostanie wycofany Kochanowski ze swoją "Pieśnią świętojańską o Sobótce".
|
|
Buahahahahahahahhahaa. Pisowska ciemnota level 100. Wszystkiego zabronić. Wszystkiego zakazać. Przypominam, że tzw. drzewko świąteczne tj. choinka nie jest Polska tylko Niemiecka czyli też trzeba zabronić.
|
|
W krajach starej UE jest zakaz jasełek, zakaz stawiania choinek nie mówiąc już o noszeniu medalików i krzyża. To nie jest moja Europa. Czuje się prześladowany.
|
|
Dobrze hołocie, starzy głosowali na fanatyków to morda w kubeł i kiwać się przy katabasie sypiąc mu złocisze:)
|
|
A co czerwoni by chcieli??!! Może dziadka mroza i śnieżynkę?! Albo święto Maszy i niedźwiedzia!
|
|
hmmm, jakie ladne ukraińskie oczęta, wrrrr :)
|
|
W PRL-u nie było walentynek, wróżb andrzejkowych, czy halloween w szkołach. Były za to mikołajki, choinka, zabawy. Dorośli zaś organizowali sobie wszystko co chcieli. Walentynki to obce nam święto, ale nic złego nie wnoszące, więc myślę, że mogłoby spokojnie być nawet w szkołach. W końcu patronem miłości jest św. Walenty :). Co do halloween to jestem jak najbardziej za likwidacją obchodzenia tego czegoś w szkołach. Prywatnie niech sobie ludzie robią co chcą.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|