Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Korepetycje. Teraz bez uczniowie nie mogą żyć

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 16 listopada 2019 r. o 18:35 Powrót do artykułu
To ile w końcu nauczyciel zarabia? 3.000,00 zł nie licząc korepetycji oczywiście. Ktoś tam bredzi, że nie jest ubezpieczony? To kłamstwo, bo jest ubezpieczony w szkole. Jakoś za opodatkowanie korków jeszcze się nie wzięli? Trzeba żelaznego Mariana tym zainteresować, to "ład" zrobi.
Odpowiedz
...odgórnie (ministerialnie) ułożony program dydaktyczny jest po prostu zły i uwłaczający zdrowemu rozsądkowi. Rodzice także nie pomagają swoim pociechom godząc się na pomysły szkodliwe dla ucznia! Większość dzieci posiada zdolności uprawniające ich do doskonałych wyników ze wszystkich przedmiotów, ale dojrzewają w tak rożnym okresie życia!!! Przeładowany i nieuwzgledniający różnic program po prostu jest do niczego.....
Odpowiedz
O co chodzi z tym tytułem bo nie rozumiem?
Odpowiedz
nauczyciel w szkole odwala pańszczyznę, by później skosić siano na korkach?
Odpowiedz
A co z dziećmi, których nie stać na korki? 
Odpowiedz
Ale przemycona reklama tych e-korepetycji!
Odpowiedz
Podwyżek nauczyciele chca tak ucza w szkołach....A dzieci korepetycje z różnych przedmiotów biorą
Odpowiedz
Podstawowa różnica - uczyć jedno zmotywowane do nauki dziecko, a uczyć jednocześnie 30, w tym połowa "przymusowych" (muszą chodzić do szkoły, bo obowiązek szkolny)
Odpowiedz
Swiadczy to tylko o tym, ze dzieci sa coraz glupsze i stana sie jeszcze wiekszymi imbecylami niz ich szanowni rodziciele, ktorzy rowniez intelektem nie grzeszyli;p Jezeli ja czegos nie rozumialem w szkole to tlumaczyli mi to rodzice ale to byly daaawne czasy...
Odpowiedz
Powiem tyle, twój sposób myślenia jest niewłaściwy, jak rodzice mają coś tłumaczyć dzieciom skoro sami nie wiedzą nic na ten temat, szkoła w dzisiejszych czasach nie przygotowuje do życia tylko do egzaminów
Odpowiedz
Co za i
Odpowiedz
Gdyby dzieci na lekcjach uważały, chciały coś zapamiętać to by nie było problemu. No, ale ten wzrok cielęcy, w domu czeka gra, Messenger, głupoty w głowie to i braki w nauce. 
Odpowiedz
Nauczyciele ??? Ja bym ich tak nie nazywała !!! Niczego nie uczą , niczego nie tłumaczą . Najlepiej wprowadzić nowy temat , po godzinie zrobić kartkówkę , postawić pałę i to wszystko na co ich stać !!! . A ty rodzicu płać za korki . Nauczyciel od tego jest by wytłumaczyć , dotrzeć do dziecka , za to bierze pieniądze . Płaczą , że mało zarabiają , ale za co im płacić ???
Odpowiedz
Mój syn mówi że dzieci na lekcjach się wściekają, bo po to przychodzą do szkoły. Uczą się na korkach. Przeszkadzają tym, którzy wiedzą po co się chodzi do szkoły
Odpowiedz
Omijać pracę w szkole szerokim lukiem. Za te grosze to nawet przejść obok szkoły się nie opłaca a co dopiero przez miesiąc tam uczyć. Totalna demotywacja i marazm rządzą szkołami. Dramat.
Odpowiedz
Nie mogą żyć?Chodzę do drugiej technikum i nigdy się nawet w domu nie musiałem uczyć,tylko na lekcji uważam i mam głównie same 4
Odpowiedz
Nie myślę, że dzieci są głupsze, korepetycje istniały zawsze, różnica tylko w tym, że obecnie mamy internet dlatego o tym wszyscy wiedzą. Korzystać z usług korepetytora można też poszerzać wiedzę, dzielić się doświadczeniem, nie tylko coś poprawiać. Na przykład, uwielbiam matematykę, biore udział w olimpiadach i korzystam się z usług nauczyciela z serwisu ***s://buki.org.pl/korepetycje/matematyka/ żeby dowiedzieć się jeszcze więcej.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...