Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Koronawirus w 456 szkołach i przedszkolach w Lubelskiem

Utworzony przez ZdenekC., 25 listopada 2021 r. o 14:50 Powrót do artykułu
Dajcie już spokój z tym kowidem, zrobili w laboratorium, jest i będzie. ***s://rzecznikrodzicow.pl/ Tu macie świetną akcję do poparcia : STOP NAUCE ZDALNEJ ! Pozdrawiam.
Odpowiedz
Nie szczepimy dzieci bo ...... Nie zabadana zaczepiona a kiedy będzie zbadana . Nauka zdalna zła bo rodzic musi się dzieckiem zająć a nie zwalić 200% na szkołę
Odpowiedz
sp 29 niedawno świętowała urodziny, hucznie, z gośćmi, prezydent miasta, radny miejski, dyrekcja, dzieciaki - wszyscy bez maseczek
Odpowiedz
"Trafiony zatopiony! Mam COVID-19" – pisze w mediach społecznościowych dr Joanna Sawicka-Metkowska, ....... Zapytaliśmy ją, jak się czuje. - Jestem po trzeciej dawce ......" KURTYNA
Odpowiedz
sp 29 niedawno świętowała urodziny, hucznie, z gośćmi, prezydent miasta, radny miejski, dyrekcja, dzieciaki - wszyscy bez maseczek
 Bardzo dobre spostrzeżenie! Często ci, którzy powinni świecić przykładem, okazują przy sposobności różnych uroczystości, zgromadzeń, w obecności dzieci - niechlujstwo w sprawach istotnych i pogardę dla zarządzeń uprawnionych do wydawania ich władz.
Odpowiedz
"Trafiony zatopiony! Mam COVID-19" – pisze w mediach społecznościowych dr Joanna Sawicka-Metkowska, ....... Zapytaliśmy ją, jak się czuje. - Jestem po trzeciej dawce ......" KURTYNA
 Ile razy trzeba komuś głupiemu jak but powtarzać, że to żadna nowina, iż w rzadkich przypadkach szczepienie przeciw COVID-19 może być mniej skuteczne. Poza tym wiadomo, że po szczepieniu wirus dostaje się do ciała nawet człowieka zaszczepionego, który w ogromnej większości przypadków zwalcza zarazę, często bez leżenia "na oddziale". A tu jakieś głupawe: "KURTYNA"... Głupek nie jest w stanie zrozumieć, że tak działa szczepionka: wirus jest zwalczany w ciele, choć jego obecność można wykazać?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...