Kto w ogóle pozwolił na wydanie takiej książki. Należałoby przyjrzeć się autorowi.
alejak.pl
|
|
Lewactwo atakuje, bo to osoba duchowna daje wskazówki, jak należy dbać o przyszłość prawidłowo rozwijającej się rodziny! Homoseksualizm jest zagrożeniem dla tradycyjnego wzorca rodziny!
|
|
...czy obicie mordy autora tych paskudztw byłoby traktowane w kategoriach nauki, czy może zwykłego zachowania bandyckiego? Moi synowie nigdy nie dostali nawet lekkiego klapsa, a wyrośli na mądrych i dobrze wykształconych lekarzy. Jakoś "rewolucyjna" teoria przebrzydłego katabasa nie była potrzebna, aby w normalnej rodzinie wychować normalnych ludzi...
|
|
Moje bombelki, a mam ich jurz sporo, są grzeczne nie płaczom, nie łarzom po ulicach i po sonsiadach bo jak sama costam wypije to i zawsze dale im chociaz lyka i siedzon spokojne. To wszystko zawdzienczam pincset plusom.
|
|
Osoba duchowna =homoseksualizm
|
|
Lepsze bite, niż proszone
|
|
Całkiem jak w filmie u "PanaBoga w ogródku". Ksiądz pyta czego Ty babe bijesz nu jakto czego dziadek bijał. łojciec bijał to i ja bijam. Ciemnogród
|
|
Lewactwo atakuje, bo to osoba duchowna daje wskazówki, jak należy dbać o przyszłość prawidłowo rozwijającej się rodziny! Homoseksualizm jest zagrożeniem dla tradycyjnego wzorca rodziny!Ales ty glupi |
|
Przemoc wobec dzieci jest w Polsce przestępstwem, ta książka namawia do przestępstwa a wydawca nie będzie odpowiadał za namawianie do przestępstwa? Może w serii ukaże się jeszcze "Pasterz kobiecego serca" jak tłuc żonę?
|
|
Za namawianie do przestępstwa zarówno autor jak wydawnictwo powinni być ukarani.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|