Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Znafffffca ocenił dzieło procesora. Ciekawe czym wartościowym może się pochwalić litera k ? Proszę o konkretne informacje.
Odpowiedz
Znafffffca ocenił dzieło procesora. Ciekawe czym wartościowym może się pochwalić litera k ? Proszę o konkretne informacje.
 "Procesora"? To jakaś część "mózgu elektronicznego" dokonała tego dzieła? Jakaś odpadła "pięta klepka"?
Odpowiedz
"Procesora"? To jakaś część "mózgu elektronicznego" dokonała tego dzieła? Jakaś odpadła "pięta klepka"?
 Sorry, moja literówka: zamiast c powinna być f. Prawidłowo powinno być "profesora". Dzięki za uwagę.
Odpowiedz
Jeśli pijesz do mnie, to znowu strzeliłeś kulą w płot. Nie oceniałem książki, tylko sam przedmiot.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...