Pierwsza! A kuku, paliwacek :-DDD
|
|
A w sp 29 bezpiecznie , enklawa taka . Dzieciarnia bez maseczek , nauczyciele bez maseczek , władze miejskie też pandemii nie zauważają . A pożniej lamenty .
|
|
USA;
Wiadomosc od policjanta do zaszczepionych.
Czy myslicie, ze bedzie koniec jak wszystkich zaszczepia. Czy myslicie ze przestana zabierac wasze zycie, wasza wolnosc.
Jesli tak myslisz, to nie zdajesz sobie sprawy z tego co ma nadejsc -> totalna kontrola nad wszystkimi. Nasi milicjanci zadowoleni po podwyżkach wlepiaja mandaty Bogu ducha winnym ludziom....
|
|
to jakiś cyrk - teraz jeszcze pracodawca mnie zrozumiał ( tak myślę choć w słuchawce była 30 sekundowa cisza )- za trzecią kwarantanną klasy mojego dziecka wylecę na zbity pysk - kiedy to się skończy????? - przecież za rok, dwa ,trzy będzie to samo - zamknijcie wkońcu te punkty do testowania - innego wyjścia nie widzę
|
|
to jakiś cyrk - teraz jeszcze pracodawca mnie zrozumiał ( tak myślę choć w słuchawce była 30 sekundowa cisza )- za trzecią kwarantanną klasy mojego dziecka wylecę na zbity pysk - kiedy to się skończy????? - przecież za rok, dwa ,trzy będzie to samo - zamknijcie wkońcu te punkty do testowania - innego wyjścia nie widzęDalej się nie szczepcie. Będzie lepiej. |
|
USA; Wiadomosc od policjanta do zaszczepionych. Czy myslicie, ze bedzie koniec jak wszystkich zaszczepia. Czy myslicie ze przestana zabierac wasze zycie, wasza wolnosc. Jesli tak myslisz, to nie zdajesz sobie sprawy z tego co ma nadejsc -> totalna kontrola nad wszystkimi. Nasi milicjanci zadowoleni po podwyżkach wlepiaja mandaty Bogu ducha winnym ludziom....To już się wyprowadzasz do tego Teksasu, czy na Florydę? XD |
|
25 osób zmarło w Polsce w ciągu ostatniej doby z powodu COVID-19. 38 milionowe państwo. 4ta fala...same trupy na ulicach
|
|
25 osób zmarło w Polsce w ciągu ostatniej doby z powodu COVID-19. 38 milionowe państwo. 4ta fala...same trupy na ulicachZawsze możesz się wynieść do Teksasu, czy Szwecji, tylko że tam z kolei związki i małżeństwa jednopłciowe. Proponuję zatem bliski wschod. Tam ci powinno być najprzytulniej. XD |
|
25 osób zmarło w Polsce w ciągu ostatniej doby z powodu COVID-19. 38 milionowe państwo. 4ta fala...same trupy na ulicachZ powodu wyłącznie Covidu. A do tego kilkadziesiąt osób, którtym Covid się dołożył. Ale mniejsza o to - idź, zaśmiej się w twarz rodzinom zmarłych. TECZOWY_ZSL = SIEWCA ŚMIERCI! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|