Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin. Szkoła z Czechowa czeka na nowych uczniów

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 lutego 2020 r. o 17:31 Powrót do artykułu
"Placówka może się jednak pochwalić także bazą lokalową i doskonałymi wynikami edukacyjnymi. Podczas Dania Otwartych Dni "- może się jednak także?? no litości, kto ten tekst napisał, matury nie ma? DANIA drzwi otwartych? schabowy był czy coś orientalnego?
Odpowiedz
Szkoła nie jest przygotowana na klasy 4 do 8, nieliczni pedagodzy tego nie zmienią, bo aktualna dyrekcja nie ma możliwości na zdobycie środków na zmianę tej sytuacji. Posiadanie własnego parkingu to nie jest atut dla wykształcenia naszych dzieci. 
Odpowiedz
Na zdjęciach sami obecni uczniowie. Nie widać kandydatów do klasy pierwszej...
Odpowiedz
Bardzo fajna szkoła i dni otwarte, życzliwi uczniowie. Od września zapisuję tam moje dzieci do zerówki i do 1 klasy.
Odpowiedz
"Placówka może się jednak pochwalić także bazą lokalową i doskonałymi wynikami edukacyjnymi. Podczas Dania Otwartych Dni "-  może się jednak także?? no litości, kto ten tekst napisał, matury nie ma? DANIA drzwi otwartych? schabowy był czy coś orientalnego?
  Ponad 3 godz. temu nieodpłatnie zaznaczyłam fragment teksu, który wymaga pilnej korekty. Oczekuję, że autor piszący o szkole kiedyś do szkoły chodził i nawet jeżeli wiedzę zdobywał z trudem, to pokazane palcem błędy poprawić potrafi. Zbyt wiele oczekuję?
Odpowiedz
Bardzo fajna szkoła i dni otwarte, życzliwi uczniowie. Od września zapisuję tam moje dzieci do zerówki i do 1 klasy.
 Moje dziecko uczęszczało do tej szkoły, więc wiem co to za szkoła i dam Tobie dobrą radę. Jak najszybciej zmień zdanie i zapisz dzieci do innej szkoły.
Odpowiedz
Moja szkoła :) Lubię w niej przebywać, lubię moją klasę, lubię nauczycieli, są sympatyczni i mili, niestety wymagający.
Odpowiedz
Chodziłam tam gdy była podstawowka do 6 klasy Szczerze średnio polecam, mało wyniosłam z tej szkoły, mało ich obchodziło losy ucznia na tle klasy oraz w klasie, dużo mialam nauki jak na dziecko które miało wtedy nwm z 8? 10? Lat Owszem te,, dużo nauki,, pomogło mi potem w gimnazjum że ilość tam było dla mnie mniej ale głównie pamiętam jak od 4 klasy ciągle powtarzali o egzaminach tak aż do 6 klasy, nie zdziwiłabym się jakby tak dalej było, ogólnie poziom językowy był mega wysoki zwłaszcza u takiej starszej niskiej pani około 160 miała wzrostu i siwe włosy nawet nie pamiętam jak miała na imię, ale dla mnie nie powinna pracował z dziećmi mam nadzieję że już nie pracuje, dawała nam arkusze maturalne dla dzieci w podstawówce z zadaniami z angielskiego bo przecież,, to ten sam czas,, nie popieram tej metody nauczania bo jestem do dziś zrażona j. Angielskim, jeśli chodzi o matematematyke i polski to naprawdę polecam bo mega były nauczycielki z tych przedmiotowo jeśli chodzi o przyrodę to eh ciężko pani o rudym kolorze włosów oraz druga w podobnym wieku.. No nie sądzę że robienie 50 zadań z każdego tematu to dobra metoda nauki mam również nadzieję że dalej tutaj nie pracują i nie lecą z swoim tokiem nauczania bo jeśli tak to mogę tylko dzieciom współczuć Jeśli chodzi o technikę prowadził go starszy pan trochę łysy, głównie pamiętam jego darcie się i musztrę na lekcjach oraz robienie bezsensowynch tematów typu karta rowerowa na przymus czy jakieś testy na papierze, alfabet rysowany pismem technicznym, jedynie co najlepiej wspominam wf muzykę i plastykę jeszcze to były również przedmioty z super nauczycielami i dobrze przygotowane np wyjście na zawody konkursy i inne rzeczy
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...