"Placówka może się jednak pochwalić także bazą lokalową i doskonałymi wynikami edukacyjnymi. Podczas Dania Otwartych Dni "- może się jednak także?? no litości, kto ten tekst napisał, matury nie ma? DANIA drzwi otwartych? schabowy był czy coś orientalnego?
|
|
Szkoła nie jest przygotowana na klasy 4 do 8, nieliczni pedagodzy tego nie zmienią, bo aktualna dyrekcja nie ma możliwości na zdobycie środków na zmianę tej sytuacji. Posiadanie własnego parkingu to nie jest atut dla wykształcenia naszych dzieci.
|
|
Na zdjęciach sami obecni uczniowie. Nie widać kandydatów do klasy pierwszej...
|
|
Bardzo fajna szkoła i dni otwarte, życzliwi uczniowie. Od września zapisuję tam moje dzieci do zerówki i do 1 klasy.
|
|
"Placówka może się jednak pochwalić także bazą lokalową i doskonałymi wynikami edukacyjnymi. Podczas Dania Otwartych Dni "- może się jednak także?? no litości, kto ten tekst napisał, matury nie ma? DANIA drzwi otwartych? schabowy był czy coś orientalnego?Ponad 3 godz. temu nieodpłatnie zaznaczyłam fragment teksu, który wymaga pilnej korekty. Oczekuję, że autor piszący o szkole kiedyś do szkoły chodził i nawet jeżeli wiedzę zdobywał z trudem, to pokazane palcem błędy poprawić potrafi. Zbyt wiele oczekuję? |
|
Bardzo fajna szkoła i dni otwarte, życzliwi uczniowie. Od września zapisuję tam moje dzieci do zerówki i do 1 klasy.Moje dziecko uczęszczało do tej szkoły, więc wiem co to za szkoła i dam Tobie dobrą radę. Jak najszybciej zmień zdanie i zapisz dzieci do innej szkoły. |
|
Moja szkoła :) Lubię w niej przebywać, lubię moją klasę, lubię nauczycieli, są sympatyczni i mili, niestety wymagający.
|
|
Chodziłam tam gdy była podstawowka do 6 klasy
Szczerze średnio polecam, mało wyniosłam z tej szkoły, mało ich obchodziło losy ucznia na tle klasy oraz w klasie, dużo mialam nauki jak na dziecko które miało wtedy nwm z 8? 10? Lat Owszem te,, dużo nauki,, pomogło mi potem w gimnazjum że ilość tam było dla mnie mniej ale głównie pamiętam jak od 4 klasy ciągle powtarzali o egzaminach tak aż do 6 klasy, nie zdziwiłabym się jakby tak dalej było, ogólnie poziom językowy był mega wysoki zwłaszcza u takiej starszej niskiej pani około 160 miała wzrostu i siwe włosy nawet nie pamiętam jak miała na imię, ale dla mnie nie powinna pracował z dziećmi mam nadzieję że już nie pracuje, dawała nam arkusze maturalne dla dzieci w podstawówce z zadaniami z angielskiego bo przecież,, to ten sam czas,, nie popieram tej metody nauczania bo jestem do dziś zrażona j. Angielskim, jeśli chodzi o matematematyke i polski to naprawdę polecam bo mega były nauczycielki z tych przedmiotowo jeśli chodzi o przyrodę to eh ciężko pani o rudym kolorze włosów oraz druga w podobnym wieku.. No nie sądzę że robienie 50 zadań z każdego tematu to dobra metoda nauki mam również nadzieję że dalej tutaj nie pracują i nie lecą z swoim tokiem nauczania bo jeśli tak to mogę tylko dzieciom współczuć
Jeśli chodzi o technikę prowadził go starszy pan trochę łysy, głównie pamiętam jego darcie się i musztrę na lekcjach oraz robienie bezsensowynch tematów typu karta rowerowa na przymus czy jakieś testy na papierze, alfabet rysowany pismem technicznym, jedynie co najlepiej wspominam wf muzykę i plastykę jeszcze to były również przedmioty z super nauczycielami i dobrze przygotowane np wyjście na zawody konkursy i inne rzeczy
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|