Znalazłem ciekawą rzecz o tej szkole. Serdecznie polecam !!!!!
***teatrnn.pl/leksykon/artykuly/szkola-podstawowa-nr-4-im-a-mickiewicza-w-lublinie/
|
|
Użytkowniku niezarejestrowany ten link kieruje do Teatru NN Brama Grodzka w Lublinie. A tam ja wół napisane, że ta szkoła nr 4 w Lublinie istnieje od 1915 roku. Po kiego grzyba cudowanie przy dacie jej powstania? Hmmmmm
Szkoła Podstawowa nr 4 im. A. Mickiewicza w Lublinie
Kontynuuje tradycje Szkoły Powszechnej nr 4, ul. Lubartowska 68.
Spis treści
[ Zwiń ]
|
|
Matko Boża chroń nas przed nieuczciwymi dyrektorami. Pod Twoją obronę uciekamy się, święta Boża Rodzicielko, naszymi prośbami racz nie gardzić w potrzebach naszych, ale od wszelakich złych przygód racz nas zawsze wybawiać, Panno chwalebna i błogosławiona . . .
|
|
Jan Paweł II Nasz Ojciec Święty nauczał - prawda jest tym, co oświetla ludzki umysł. Dlatego już od najwcześniejszych lat ludzie zdobywają różnorodną wiedzę, aby umieć właściwie postrzegać rzeczywistość, umieć ją ocenić. Celem każdego człowieka powinno być życie w prawdzie. Takie ukierunkowanie wynika i istoty duszy, która pragnie prawdy.
|
|
Zarabiam od 8357 do 10642 dolarów tygodniowo i wiesz, że to najprostsza praca, o której słyszałem. Muszę po prostu natknąć się na niektóre strony internetowe i moja praca jest kompletna. Mogę pracować z dowolnego miejsca w dowolnym momencie, ciesząc się moimm życiem i uwielbiam to robić. Możesz też zrobić to samo, ...
odwiedzając tę stronę .......... ➥➥ ➥ ➥➥ CashPay40.Com
|
|
Pani Dyrektora nie dba zupełnie o historię szkoły. Na 80 lecie powstało piękne muzeum szkoły..już zlikwidowane.Za jej " panowania" nigdy nie było święta szkoły.Wczoraj 103 lecie.Mam nadzieję, że historia szkoły wróci na stronę.Żenada!!!
|
|
Byłem na Jubileuszu. Dzieci przygotowane i z recytacją i z tańcami i z piosenkami. Czoła chylę (jak zwykle z klasą i urokiem osobistym) Pani Iwonie ale też i nowemu Panu od angielskiego. Razem z dziećmi zrobili całość. Pani Dyrektor może chciala i dobrze ale nie wyszło.
|
|
Historii się nie zmienia, brak wystaw, otwartych sal, kronik.Prowadzacy ok!
|
|
Hm ... czy to zbieg okoliczności, że w tym roku będzie organizowany konkurs na Dyrektora tej "czwórki" bo kończy się obecna kadencja ... ? Ktoś planuje reelekcję? Na tablicach pamiątkowych ustwionych na korytarzach nie było nawet nazwisk byłych Dyrektorów ... Wstyd. Lata 1915 - 2006 zostały podsumowane i uwiecznione na .. czterech zdjęciach. Pozostałe tablice były poświęcone okresowi 2007 - 2017. Więc pytanie czy to był 103 Jubileusz Szkoły czy ostatnie 10 lat... Jestem rozczarowany. Wspaniała Szkoła, zaangażowani Nauczyciele. Tylko coś nie tak z zarządzaniem...
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|