Niech lepiej się za naukę wezmą, a nie zabawa im w głowie !! Muszą jak najszybciej pójść do pracy, bo muszą pracować na moją emeryturę. Bo znów zginęły mi pieniądze jakie oszczędzałem w OFE, a wspaniałomyślnie za tą transakcję sobie policzyli 15% !!
|
|
gadu gadu stary dziadu :D nikt nie ma obowiązku za***ać na twoje wyżywienie, a to że zginęły ci pieniądze to nie wina tych dzieciaków, które robią coś dobrego dla swojej spolecznosci. radzę patrzeć dalej niż czubek własnego nosa, ewentualnie skorzystać z rad projektu i kupić sobie kwiatki na zrelaksowanie, najlepiej takie wesołe bo zwykłe na taki kij w dupsku raczej nie pomogą ;)
|
|
gadu gadu stary dziadu :D nikt nie ma obowiązku za***ać na twoje wyżywienie, a to że zginęły ci pieniądze to nie wina tych dzieciaków, które robią coś dobrego dla swojej spolecznosci. radzę patrzeć dalej niż czubek własnego nosa, ewentualnie skorzystać z rad projektu i kupić sobie kwiatki na zrelaksowanie, najlepiej takie wesołe bo zwykłe na taki kij w dupsku raczej nie pomogą ;)Zaraz zaraz, skoro ZUS moje pieniądze wydaje na bieżące wypłaty dla emerytów, z moich podatków wypłacane jest 500+ na te dzieciaki i mi mówią że to one są moją przyszłością, to dla czego mam siedzieć cicho ? |
|
wiń za to ZUS i obecny rząd, a nie bogu ducha winne dzieciaki, które i tak pewnie wyjadą pracować za granicę
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|