Jako rodzic dwóch uczennic popieram protest nauczycieli o godne płace.
|
|
Jako rodzić dwójki już absolwentów nie popieram protestu nauczycieli o płace absolutnie nieadekwatne do ich pracy
|
|
Dlaczego wirtualnie jest tak wiele osób "za" a w realu "przeciw"? DO ROBOTY DARMOZJADY!!!!!!
|
|
Żal mi hejterów ponieważ Pan im dał bardzo mały rozumek. Jeżeli w ogóle dał ! Ale cóż z czegoś żyć trzeba
|
|
Jako rodzic dwóch uczennic popieram protest nauczycieli o godne płace.Jak uważasz ,że za mało zarabiaja to daj im swoje nierobom. |
|
Nie nazwałabym ich nierobami ale wzięcie uczniów za zakladników jest podłe. Gdzie ich moralność i zasady? Na korepetycjach już nie mają zasad? Jakieś może mają bo raczej nie udzielają korepetycji swoim uczniom. Znam też takie, które pootwierały swoje szkoły np językowe i trudno im coś powiedzieć bo oficjalnie prowadzą działalność. A połowa grup to uczniowie ze szkoły. I to jest etyczne? To powinno być zakazane a wręcz karane. Nie popieram strajku w takiej formie. Stracili cały autorytet. Zaraz będą chcieli robić zebrania. Nie wybieram się. Zaraz będą wymagać. Od siebie mili państwo zacząć trzeba. I niech się nie porównują do policjantów bo gdy oni masowo byli na zwolnieniach porządek i ład publiczny nie był zakłócony.
|
|
A mama powiedziała, że już mamy wakacje, że ma w d... te bachory, że teraz to sobie posiedzimy w domu, poleżymy na leżakach na działce, upieczemy kiełbaski na grillu i będzie fajnie. Martwi mnie tylko, że zaprosi pana od fizyki. Wolę tego od wf-u. I mówiła, ze prezydent Żuk za to wszystko zapłaci, bo to ludzki pan jest. Tak mówiła.
|
|
Bardzo mnie dziwi, że nie zależy Państwu na tym, kto w przyszłości będzie uczył Wasze dzieci. Jestem matką i chce, żeby moje dzieci uczyły osoby z pasja, przygotowane do zawodu. A patrząc na to, co się dzieje, można się spodziewac, ze w przeciągu kilku lat takie osoby pouciekają z zawodu, a kolejne nie będą chciały zaczynać pracy jako nauczyciel.
|
|
Poszliby do korpo popracować to i strajkować by się odechciało - za dużo czasu wolnego macie, popracujcie 40h
|
|
Nauczyciele nie dajcie się tym oszustom z rządu. Jak nie teraz to nigdy nie wywalczycie podwyżek. Pieniądze są na krowy, świnie i korupcję wyborczą a Wam dać nie chcą. Sobie przyznają wysokie nagrody a Wam dac nie chcą. Zatrudniają członków rodziny i znajomych na dobrze płatnych stanowiskach (p. Sadurska, dwórki Glapińskiego, p. Obajtek....) a Wam dać nie chcą. Popieram Was
Rodzic uczennicy klasy 8
|
|
Ty pracusiu jedyne do zrobles w życiu to czwórka dzieci i kloc codziennie ranoJako rodzic dwóch uczennic popieram protest nauczycieli o godne płace.Jak uważasz ,że za mało zarabiaja to daj im swoje nierobom. |
|
Wezcie sie do pracy. 18 godzin to ja wypracowuje od poniedzialku do wtorku wozac ludzi
|
|
Wezcie sie do pracy. 18 godzin to ja wypracowuje od poniedzialku do wtorku wozac ludziMożesz podać swoje dane? Chętnie zainteresuje twoim przypadkiem ITD |
|
Jesteście skończeni nieroby.
|
|
@Oczko
Hejteró∑ czy realistów. Nauczyciele poprostu chcą pokazac, że potrafią tylko jak im za miesiąc braknmie na chleb po opłaceniu rachunków, a córcia powie, że musi mieć nowe butki bo wiosna, a stare nie modne to będa gryźć trawę i się jej trzymać zębami podczas sikania bo nie będzie czym wody w klozecie spóścić.
Dwa miesiące laby co rok, 2 tygodnie ferii i za to wszystko im płacą i jeszcze mało. Nikt normalny takich rarytasów nie ma. Jak widze te wypociny nauczycielek w wieku 30+, które twierdza, że mało to prosze do niemiec je wysłac jak będa narzekać, że mało niemiec wyśle do burdelu i będzie miałą nauczkę, a jak dalej będzie jakieś ALE to jej zrobi jeień średniowiecza i się zamknie.
|
|
Protest nauczycieli, to walka również o przyszłość pokoleń. Należy wyjść poza krąg własnych, chwilowych "interesow", to krótkowzroczne patrzenie. Jeśli nie teraz nauczyciele wywalczą swoje postulaty, to podobna okazja nie szybko się powtórzy.
|
|
Brawo dziecko powiedziałaś prawdę o rodzicach i niektórych nauczycielach to prawda
|
|
Nauczyciele nie dajcie się tym oszustom z rządu. Jak nie teraz to nigdy nie wywalczycie podwyżek. Pieniądze są na krowy, świnie i korupcję wyborczą a Wam dać nie chcą. Sobie przyznają wysokie nagrody a Wam dac nie chcą. Zatrudniają członków rodziny i znajomych na dobrze płatnych stanowiskach (p. Sadurska, dwórki Glapińskiego, p. Obajtek....) a Wam dać nie chcą. Popieram Was Rodzic uczennicy klasy 8Ciekawe, czy poprzesz protest, gdy twoje dziecko nie zostanie sklasyfikowane i będzie powtarzało 8 klasę? A co do zarobków: pracuja 45% czasu normalnego pracownika przy minimum ok.1900 na ręke, to przy normalnej pracy jest ok 4000! Mało???? |
|
Zwolnić wszystkich, którzy strajkują i zatrudnić absolwentów .Skoro tak im źle czemu nie porzuca pracy , pasożyty jedne .
|
|
Wstyd ! To strajk polityczny ! Gdzie byliście za czasów sekty kolesi z podwórka ?
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|