Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Manifestacja nauczycieli w Lublinie. Wsparli ich też uczniowie [wideo]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 23 kwietnia 2019 r. o 13:35 Powrót do artykułu
Lechu Bolęsa w zetce: "Pałowałbym związkowców z przewodniczącym na czele. Władzę trzeba szanować."
Odpowiedz
Jeśli nie teraz to kiedy ? Przecież jak wróci PO do władzy to na pewno nic nie dostaną. Doskonale o tym wiedzą dlatego tak uparcie trwają przy swoim nawet kosztem dzieci dzięki którym mają pracę. Nie popieram strajku nauczycieli ! 
Odpowiedz
Lechu broni konstytucji i nauczycieli którzy ją łamią odbierając dzieciom prawo do nauki które gwarantuje KONSTYTUCJA 
Odpowiedz
przecież widać gołym okiem, że tylko im chodzi o kasę żeby przejąć władzę i znowu wszystko sprzedawać tak jak każe Pani Angela. Mieszają w głowach ludziom,  dzieciom . ja twierdzę że  ZNP z KE pomagają dokonać Niemcom i ruskim rozbioru Polski. Ludzie otwórzcie oczy . Nie dajcie się slugusom Moskwy
Odpowiedz
a poprzednicy to kim byli post komuna i teraz się im to nie podoba  mało się nacca pali przez tyle lat. Naciąganie się  na całe pokolenia .
Odpowiedz
Ileż tu nienawistnych wpisów. Stanowi to dowód na zręczność propagandystów pozostających na usługach pisu. Chapeau bas pis-bolszewio! Ludzi przecież łatwo podburzyć. A działa to tak: 1. rząd odwleka rozmowy stosując jedynie "ruchy pozorowane", tj. wnosząc pseudo-propozycje (pracuj za nieco "więcej", ale pracuj w większym wymiarze godzin - ergo: żadna podwyżka) 2. rząd upokarza nauczycieli celowo umizgując się do innych grup społecznych - np. oszukując rolników na rzekome krowa+ i swinia+ (brawo za zręczność!) 3. upokorzeni nauczyciele postanawiają strajkować dalej 4. i to jest właśnie czas na odpalenie grubych dział - rządowy aparatczyk porównuje nauczycieli do żołnierzy Wermachtu, potem się wycofuje ale smród zostaje... 5. podburzony lud, dobrze już spreparowany przez aparat perswazji czyta komentarze wynajętych trolli i utwierdza się w swej "racji". Oczywiście "swej" też należy ująć w cudzysłów :) Tak to działa. Odpisujcie mi trolle gremialnie - a jakże - za to wam płacą przecież! Nie przeczytam bo plwocin nie czytuję. Pozdrawiam wszystkich, którzy myślą jeszcze samodzielnie.
Odpowiedz
Ci uczniowie co wspierają swoich nauczycieli wchodzą im w tylną część ciała niczym jedn z uczniów w filmie pt "Nie ma róży bez ognia"  Bo ja wiem, kto jest nieprzygotowany: nieprzygotowany jest kolega Brzęczkowski, kolega Kopytniak, i ten kolega z trzeciej ławki, którego nie znam z nazwiska.
Odpowiedz
komuchy sługusy ubeckiego konfidenta z żoliborza krytykują! wasz czas czerwone bydlaki już minął! jesteście tylko złodziejską PiSokomuną,czerwonymi ścierwami.
Odpowiedz
mlodzi madrzejsi od starych i glupich
Odpowiedz
Jakość nauczania matematyki i przedmiotów ścisłych: 1 Singapur 2 Finlandia 3 Szwajcaria 4 Liban 8 Estonia 11 Słowenia 27 Ukraina 39 Sri Lanka 44 Tunezja 45 Litwa.... 49 Polska !!! Tak dziś uczą specjaliści ZNP (World Economic Forum) - Płaćmy nauczycielom wedle wyników ich uczniów. Proste i uczciwe rozwiązanie. A jak komuś nie odpowiada płaca, może posłuchać rady wujka Bronka- weź kredyt i zmień pracę.
Odpowiedz
NAUCZYCIELU - [b]POKAŻ SWÓJ PIT[/b]
Odpowiedz
Kto pokryje straty finansowe niestrajkującym np. pracownikom stołówek w wyniku niesprzedanych obiadów?
Odpowiedz
Dajcie nam zdawać maturę!!! Uczniowie z ZSZ nr 4 w Opolu wraz z rodzicami apelują do nauczycieli, by na czas klasyfikacji zawiesili strajk.
Odpowiedz
Dziękujemy tym którzy w tym czasie byli na stanowisku w pracy !!!
Odpowiedz
Mam propozycję dla rządu. Okrągły stół na Księżycu i miss Zalewska bez biletu powrotnego.
Odpowiedz
Nie należę do POkrak ani PiS ale wg nasich POkrak nie mogę mieć własnego zdania w swoim kraju bo jestem nienawistny. A poszoł won .
Odpowiedz
Bardzo mnie dziwi, że nie zależy Państwu na tym, kto w przyszłości będzie uczył Wasze dzieci. Jestem matką i chce, żeby moje dzieci uczyły osoby z pasja, przygotowane do zawodu. A patrząc na to, co się dzieje, można się spodziewac, ze w przeciągu kilku lat takie osoby pouciekają z zawodu, a kolejne nie będą chciały zaczynać pracy jako nauczyciel.
 Matko! Nic nie rozumiesz. Nie widzisz, że dzisiaj do zawodu nauczyciela dostały się miernoty, którym zależy tylko na odwalaniu roboty. Tracą na tym nauczyciele prawdziwi, z powołaniem.należy sprywatyzować szkoły, każdemu uczniowi przydzielić bon edukacyjny by mógł go "zanieść" do każdej szkoły jaka mu się zamarzy. Zlikwidować kartę nauczyciela. Wprowadzić oceny dla nauczycieli, a wtedy Matko nie będziesz się martwiła o edukację swoich dzieci.
Odpowiedz
Dziadkom obniżyli emerytury. Nic dziwnego, że protestują
 Masz dziadka z obniżoną emeryturą?. No to nie masz sięczym chwalić ani go żałować, bo pewnie był w ub.
Odpowiedz
Strona 5 z 5

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...