Bidulka będzie zdzierać gardło na darmo. Jedna już taka była niepełnosprawnego syna trzymała na siłę w sejmie na podłodze,na buty dla niego nie miała,dziś robi karierę na jego tragedii. Ale przynajmniej na buty ma, no i dziecko może już spokojnie odpoczywać w domu a nie na podłodze jak zwierze
Niestety. Gdyby polski rząd dbał o żyjących niepełnosprawnych w równym stopniu jak udaje że dba o jeszcze nienarodzonych, ani ona, ani reszta rodziców dzieci niepełnosprawnych nie musieliby koczować na tej słynnej podłodze w sejmie. A jaki jest prawdziwy stosunek PiSd do osób niepełnosprawnych, pokazała administracja sejmu, odcinając im dostęp do wind i łazienek. Ale oczywiście możesz wieszać posty na kobiecie, która chcąc dalej walczyć o prawa osób niepełnosprawnych weszła w politykę. A co miała zrobić, skoro rząd zerwał negocjacje z postępującymi?
Może zmienić pracę i wziąć kredyt tak jak komoruski zalecał
No, no. Najlepiej taki we frankach, jakie sprzedawał Morawiecki. XD
Co płaczesz teraz o franki zmusił cię ktoś brać? Bredzisław Komuchoradziecki zalecał jeszcze zmienić pracę i wyjechać w celach zarobkowych,najlepiej na szparagi do niemcowni
Oj chyba zabolało. Co? Domek nie chce się sam spłacać, a Adrian dalej nic nie załatwił w temacie frankowiczów? Ja, mój drogi, w przeciwieństwie do niektórych mam na tyle świadomości ekonomicznej, że potrafię wyczuć oszustwo. Jest takie powiedzenie: Chciwy dwa razy traci. Ale jak widać na geografii zjedz się równie dobrze jak na finansach. XD
Na geografii zjedz? Kolega wyżej uczy polskiego zgłoś się do niego. Z jakiej wioski pochodzisz ,co to za za***? Założę się że z Lublinem to ty masz tyle wspólnego ze do roboty tu przyjeżdżasz. Ja nie biorę kredytów bo nie są mi potrzebne ,poprzednia władza mnie nauczyła jak sobie radzić więc korzystam
 Jeśli już chcesz wytykać ludziom literówki, sam się najpierw naucz pisać. Nie wiedziałem, że na trollingu tak dobrze się wychodzi. XD
Odpowiedz